Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Луцький геріатричний пансіонат відзначив 39-у річницю з дня заснування закладу (Фото)

Зворушливим було вітання мешканців пансіонату.

Фото Алли Гнатюк.

Луцький геріатричний пансіонат відзначив 39-у річницю з дня заснування закладу (Фото)

На святі співав народний артист України Василь Чепелюк

Три важливі події сколихнули Луцький гератричний пансіонат в день 39-ї річниці заснування закладу- це творча зустріч з ВАСИЛЕМ ЧЕПЕЛЮКОМ, Народним артистом України, професором СНУ ім.Лесі Українки, та презентація документального фільму «РЕСПУБЛІКА ДОБРА ТА ЗАТИШКУ» про наш пансіонат, створений ВІТАЛІЄМ ГЕРАСИМЛЮКОМ, членом Національної спілки кіноматографівв України та відеооператором ІВАНОМ ПОДОЛІЧЕМ, яким керівик закладу вручила «Оскар», янголик, виготовлений руками мешканців на заняттях з арттерапії, керівник Кусик Л.М. Про це повідомила керівник закладу Алла Гнатюк.

 

 

 

Директор А.В.Гнатюк привітала присутніх зі святом, вручила подяки працівникам, які більше 25 років трудяться в закладі.

Керівник установи побажала усім чашу здоров'я та добробуту і затишку в сім'ях. Директор А.В.Гнатюк привітала присутніх зі святом, вручила подяки працівникам, які більше 25 років трудяться в закладі.

 

 

Учні НВК 26, учасники народного художнього колективу центру танцю «Престиж», керівник Сергій Корецький, Відміник освіти України, запалили танцем усіх присутніх енергетикою радості. Зворушливим було вітання мешканців пансіонату. Незабутні хвилини щастя пережили усі присутні, насолоджуючись творчістю улюбленого Василя Чепелюка.

 

 

 

Серед глядачів був присутній і мешканець Славінський Леонід Михайлович, якому в цей день виповнилось 70 років. Василь Адамович подарував йому пісню, чим розчулив до сліз.

- Сердечне спасибі Вам, Василе Адамовичу, за гарний настрій, за можливість насолоджуватись Вашою творчістю. СПАСИБІ ведучій Тетяні Лець, Олександру Гарбузі, Роману Некозу, Івану Подолічу за сприяння в проведенні нашого свята! Воно на славу вдалося! До нової, ювілейної зустрічі! - дякує Алла Гнатюк.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також:На Волині провели толоку з книжками, піснями, екскурсіями і поезією (Фото)

Telegram Channel