Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Диван хай-тек – незвичайний стиль і гідна якість

Сучасні меблі відрізняться лаконічним виконанням.

Фото svitdivaniv.com.ua.

Диван хай-тек – незвичайний стиль і гідна якість

Застосування м'яких меблів часто пов'язане з організацією певного дизайну інтер'єру

До того ж часто хочеться, щоб чергове крісло або диван відповідали модним тенденціям. В тренді як і раніше присутня класика, хоча багато хто намагається використовувати стиль хай-тек, особливо якщо будується новий будинок або купується квартира у форматі первинного житла.

Сучасні меблі ще й відрізняться лаконічним виконанням. Використана мінімальна кількість деталей і елементів, також виключені аксесуари. Як тільки буде обраний диван хайтек можна з упевненістю сказати, що він ідеально підійде під будь-який формат інтер'єру сучасного виконання. До того ж він стане функціональним доповненням для постояльців і місцем для комфортного розміщення.

Параметри і переваги диванів

Якщо порівнювати з класичними варіантами меблів, де є м'якість форм, стиль хай-тек відрізняється строгістю ліній і геометрією. Перемагає мінімалізм без вираженого декору і яскравості. Серед додаткових характеристик і особливостей диванів в цьому стилі можна виділити кілька моментів:

⦁    простота ліній;
⦁    низька посадка;
⦁    геометричний характер виконання;
⦁    тільки гладкі матеріали для оббивки;
⦁    металева, пластикова або скляна фурнітура.
Це все ще і створює характерний зовнішній вигляд меблів. Диван залишається практичним і зручним у використанні.

Як вибрати диван?

Якщо стиль був визначений, то слід звернути увагу на інші характеристики і параметри. Механізм трансформації – ключовий критерій у більшості випадків. З його допомогою вдасться розкласти диван і підготувати повноцінне спальне місце. Сьогодні виробники пропонують кілька механізмів:

⦁    пума;
⦁    викочування;
⦁    єврокнижка;
⦁    поворотний;
⦁    дельфін.

Золотою серединою і найбільш зручним варіантом вважається єврокнижка. Але найкращі умови для постійного сну створюють дельфін і пума.
Конструкція дивана визначає його призначення до застосування. Бувають прямі, модульні і кутові моделі. Останні дивани використовуються там, де потрібно заощадити простір. Прямі найчастіше застосовуються у випадках, якщо є вільне місце і коли потрібно створити повноцінне спальне місце.

Де замовити диван?

Вирішити проблему з вибором і покупкою дивана можна через інтернет-магазин «Svitdivaniv». Тут є велика кількість моделей в стилі хай-тек. Пропонується великий асортимент, доступні ціни та гарантія на всі пропозиції. Меблі доставляються в регіони України будь-яким обраним перевізником. Остаточний вибір можна зробити за допомогою консультанта і представника магазину.

Telegram Channel