Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
МОЗ не відніс до помаранчевої зони Рівненщину, хоча регіон має перевищені показники

Вірус знову шириться.

Doctor Oleh Hornostayev, wearing a special suit to protect against coronavirus, closes a door of the elevator at the city hospital in Stryi, Ukraine, Tuesday, Sept. 29, 2020. The worldwide death toll from the coronavirus eclipsed 1 million, nine months into a crisis that has devastated the global economy, tested world leaders' resolve, pitted science against politics and forced multitudes to change the way they live, learn and work. (AP Photo/Evgeniy Maloletka)

Фото АР.

МОЗ не відніс до помаранчевої зони Рівненщину, хоча регіон має перевищені показники

На Рівненщині дві доби був завищений показник рівня госпіталізації

Станом на 23 вересня в Україні епідемічні показники щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 у 9 областях відповідають «помаранчевій» зоні.

Такі дані 23 вересня оприлюднила пресслужба Міністерства охорони здоров'я, передає Суспільне.

За останні три доби показники госпіталізації у понад 50%, що відповідають «помаранчевій» зоні, перевищено: у Києві, на Дніпропетровщині, Донеччині, Київщині, Луганщині, Миколаївщині, Харківщині, Херсонщині та Черкащині (щонайменше дві доби з перевищеними показниками).

Водночас МОЗ не відносить до «помаранчевої» зони Рівненщину, хоча за показниками регіон також має бути серед переліку. Зокрема, динаміка рівня госпіталізації два з трьох днів, взятих за основу, була 100 і 66,5% при порогу до 50%.

Водночас МОЗ не відносить до «помаранчевої» зони Рівненщину, хоча за показниками регіон також має бути серед переліку. Зокрема, динаміка рівня госпіталізації два з трьох днів, взятих за основу, була 100 і 66,5% при порогу до 50%.

 

 

Читайте також:Які медзаклади Волині готові приймати хворих на коронавірус

Telegram Channel