Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
23 вересня бойовики на Донбасі порушили перемир'я п'ять разів

Формально на Донбасі триває перемир'я.

Фото: Операція об'єднаних сил.

23 вересня бойовики на Донбасі порушили перемир'я п'ять разів

Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася

У четвер, 23 вересня, бойовики на Донбасі п'ять разів порушили домовленості щодо припинення вогню, поінформував у Facebook уранці 24 вересня пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

«23 вересня ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася. Збройні формування РФ п'ять разів порушили режим припинення вогню», – ідеться в повідомленні.

«Військовослужбовці Об'єднаних сил відкривали вогонь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських воїнів немає», – наголосили у штабі ООС.

У пресцентрі розповіли, що бойовики в четвер відкривали вогонь у районі населених пунктів Південне (зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів), Кримське (з гранатометів різних систем і стрілецької зброї) і тричі ввечері – у бік Новолуганського (з гранатометів різних систем і стрілецької зброї).

«Військовослужбовці Об'єднаних сил відкривали вогонь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських воїнів немає», – підкреслили у штабі ООС.

За інформацією, вранці в п'ятницю бойовики перемир'я ще не порушували.

Читайте також: Не кажи, що це не твоя війна… Колонка Алли Лісової

Telegram Channel