Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
На Волині покарали митника, який позичив людям півмільйона, і не вказав це в декларації

Вирішив приховати інформацію.

Фото ілюстративне.

На Волині покарали митника, який позичив людям півмільйона, і не вказав це в декларації

Не відобразив у декларації за 2019 рік кошти, позичені третім особам

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури старшого інспектора одного з відділів митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби за вчинення правопорушення, пов’язаного із корупцією, притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

 Нагадаємо, що митник не відобразив у декларації за 2019 рік кошти, позичені третім особам, в розмірі понад півмільйона гривень.

 Не відобразив у декларації за 2019 рік кошти, позичені третім особам, в розмірі понад півмільйона гривень.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначили покарання у виді штрафу.

За результатами розгляду подання, внесеного обласною прокуратурою керівнику Волинської митниці Держмитслужби митника притягнуто також до дисциплінарної відповідальності.

Реклама Google

Читайте також: Волинянина, який придбав і зберігав з метою збуту в Луцьку особливо небезпечну речовину, взяли під варту (Фото)

 

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel