Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
А тепер Горбунов захотів від Осадчої ще й доньку!

Зіркове подружжя з молодшим сином Данилом.

Фото instagram.com/kosadcha/.

А тепер Горбунов захотів від Осадчої ще й доньку!

Через два роки

Відома українська телеведуча 38-річна Катерина Осадча, яка трошки більше як місяць тому стала мамою втретє, народивши актору, продюсеру і ведучому 51-річному Юрію Горбунову другого сина – Данила, поділилася милим фото з молодшим нащадком.

На своїй сторінці в Instagram, зіркова матуся розмістила фото, на якому тримає на руках маленького синочка. У дописі до фото Катерина написала, що заново вчиться спати по три години.

«Маленька дитина робить маму молодшою. Адже в черговий раз чомусь вчишся, знову вчишся розуміти тон кряхтіння, бажання без слів і спати по три години між годуваннями. Ілля народився, коли мені було 19, Іван – у 33 і Данило в 37. І зараз ніби знову повернулася у свої дев’ятнадцять, адже так само гуляю з візком по осінніх вулицях і так само тримаю на руках маленького хлопця, а тим часом Іллі виповниться 19 за кілька днів», – написала Осадча.

Зіркове подружжя з молодшим сином Данилом.
Зіркове подружжя з молодшим сином Данилом. Фото instagram.com/kosadcha/.

 Судячи з реакції Юрія Горбунова на публікацію дружини, зірковий тато не збирається зупинятися на досягнутому і планує ще одну спільну дитину. Чоловік хоче, аби Осадча народила йому ще й дівчину.

«А Марійка буде в 40», – написав Горбунов у коментарі під дописом дружини.

«А Марійка буде в 40», – написав Горбунов у коментарі під дописом дружини.

Нагадаємо, Катерина Осадча заміжня за колегою Юрієм Горбуновим. У пари є два сини Іван 2017 року народження та Данило, який з'явився на світ 19 серпня цього року.

Для Осадчої новонароджений став третьою дитиною – у стосунках із бізнесменом Олегом Поліщуком ведуча 2002 року народила первістка Іллю. Цьогоріч він закінчив школу і вступив до Мерілендського університету у США.

Читайте також у нас: «Михайло Поплавський: «У мене серце зайняте»​».

Telegram Channel