Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
400 команд з усієї України: у Луцьку завершився грандіозний футбольний турнір

Ці емоції юні футболісти запам'ятають на усе життя.

Фото Волинські новини.

400 команд з усієї України: у Луцьку завершився грандіозний футбольний турнір

В обласному центрі Волині нагородили переможців фінального етапу наймасштабнішого футбольного турніру в Україні «Кубок єднання-2021» серед хлопчиків 2010-2011 року народження, який присвячений 10-річчю Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Непересічна для Волині спортивна подія стартувала 25 вересня на стадіоні «Авангард» у Луцьку, а ось вирішальні поєдинки із подальшою церемонією нагородження провели у неділю, 26 вересня, пише ІА Волинські новини.

 

 Футбольний турнір відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України».

 Обом капітанам команд подарували квитки у віп-ложу на матч між ФК «Шахтар» та ФК «Інтер», який відбудеться 28 вересня на центральному стадіоні «Олімпійський» у Києві.

Протягом двох днів змагань на головному стадіоні Луцька не переставала кипіти напруга від запеклих футбольних протистоянь між командами-учасниками, яким могли б позаздрити навіть найтитулованіші клуби світу.

 

 Так, у змаганнях взяли участь 400 команд із 22 областей України, а це – майже 7 тисяч учасників з усієї країни.
За результатами поєдинків у фінал вийшли дві найсильніші команди – ДЮСШ «Чорноморець» із Одеської області та КДЮСШ «Барса» із міста Шостка Сумської області, утім після серії пенальті першість здобули одесити.

 Обом капітанам команд подарували квитки у віп-ложу на матч між ФК «Шахтар» та ФК «Інтер», який відбудеться 28 вересня на центральному стадіоні «Олімпійський» у Києві.
Водночас бронзовим чемпіоном у цьогорічному турнірі стала футбольна команда СК «Чайка» Борщагівської ТГ Київської області, а почесне четверте місце вибороли спортсмени із СДЮСШОР «Полісся-1», місто Житомир.

 

 Також відзначили кращих гравців у наступних номінаціях:
найкращий воротар – Тимофій Процько (ДЮСШ 11 «Чорноморець», Одеська область); захисник – Матвій Миронець (Шосткінська КДЮСШ «Барса», Сумська область); нападник – Іван Гречина (СДЮСШОР «Полісся-1», м. Житомир); MVP турніру – Ігор Кирута (Шосткінська КДЮСШ «Барса», Сумська область); бомбардир – Герман Комаровський (СК «Чайка», Борщагівська ТГ Київська область).

Читайте також: Найбільше дітей народжується в Луцькому районі, найменше – у Володимир-Волинському​.

 

 «Цим заходом ми хотіли не тільки показати, наскільки спортивна у нас нація, а й об’єднати вас усіх та зробити справжнє свято. Сподіваюсь, нам це вдалося. Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» від моменту заснування опікувався спортом і цей турнір є кульмінацією нашої діяльності в спортивній галузі з однієї сторони, а з іншої – тільки початком, бо, хоч і «Кубок єднання-2021» стартував на десятиріччя фонду, його будуть проводити щороку», – пообіцяла голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Катерина Шкльода.

Вікторія СЕМЕНЮК, Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ.

Telegram Channel