Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині медики «швидкої» змагались 7 годин: хто переміг

Медики мали 6 складних завдань.

Фото із сторінки Волинського обласного центру медичної дjпомоги та медицини катастроф у Fcebook.

На Волині медики «швидкої» змагались 7 годин: хто переміг

12 команд-учасниць, екстремальні умови, максимально наближені до реальних, 6 непростих завдань та 7 годин безперервної напруженої роботи - в Луцьку відбувся 5-й Волинський обласний чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги

 

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру медичної дjпомоги та медицини катастроф у Fcebook. Професійно, динамічно, колоритно - ми у ВРР вкотре переконалися, що змагання бригад ЕМД - то не просто розвага, а перевірка на професійність, витривалість, вміння діяти чітко та злагоджено в екстремальних ситуаціях.

 

 У цьогорічних змаганнях взяли участь бригад ЕМД Волинської області, і кваліфіковані судді Всеукраїнської Ради Реанімації оцінювали професійність учасників у шести креативних завданнях, в тому числі, при роботі з травмою, критичними пацієнтами, дітьми та при виникненні надзвичайних ситуацій.

Чемпіон «Волинських медичних ралі-2021» поїде на Всеукраїнські змагання бригад ЕМД.

- Це вже п‘яті обласні змагання на Волині, - каже директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль. - Щороку рівень професійності наших медиків стає все вищим, зростає і їхня впевненість під час виконання завдань. Чудово також мати підтримку обласної державної адміністрації та обласної ради, які цікавляться реаліями життя нашої «екстренки» та приймають активну участь у вирішенні будь-яких питань.

Чемпіонат відбувся у відповідності до Положення про проведення змагань бригад ЕМД, розробленого членами ВРР. Завдяки даному документу, затвердженого, до речі, на рівні держави, вдається дотримуватися основних вимог, що стосуються, в тому числі, таймінгу, суддівства, матеріально-технічного забезпечення завдань і т. д.

 

 - Обласні чемпіонати бригад ЕМД наразі відбуваються по всій Україні, - каже Голова Координаційної Ради ВРР Віталій Крилюк. - І ми можемо стверджувати, що рівень цих змагань дійсно професійний. Природно, що щось учасникам вдається краще, щось гірше, але в цілому форматом змагань та їхнім результатом ми задоволені.

Читайте також: На Волині чоловік врятував дівчину, яка вирішила втопитись​.

За результатами чемпіонату було визначено кращі бригади у кожному з шести завдань, і, звісно, троє переможців:

1 місце: відділ медицини катастроф «ВОЦЕМДМК»

2 місце: Любомльське відділення ЕМД

3 місце: Нововолинське відділення ЕМД.

Чемпіон «Волинських медичних ралі-2021» поїде на Всеукраїнські змагання бригад ЕМД.

 

 
Telegram Channel