Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лучан та гостей міста запрошують на безплатний перегляд «Музиних химер» (Фото)

Представить виставу театр-студія «Коло Лесі».

Фото Світлани Органістої.

Лучан та гостей міста запрошують на безплатний перегляд «Музиних химер» (Фото)

Спектакль покажуть з нагоди 150-ї річниці з дня народження Лесі Українки

Нині, у понеділок - 27 вересня о 18.30 на лучан та гостей міста чекає безкоштовна вистава у «Лесиній світлиці», що у Старому місті (будинок Косачів, вул. Драгоманова,23)! Так написала у фейсбуці заслужена артистка України Світлана Органіста, режисер та автор інсценізації.

- Швидкий заробіток чи велике мистецтво? У житті кожної творчої людини рано чи пізно настає день, коли їй доводиться домовлятися з Музою — писати, малювати, втілювати ті роботи, які будуть найкраще «купуватися», а не те, що насправді хочеться. Та чи не образиться покровителька таланту за такі «земні» витівки і що із того може вийти?

 

 

Режисерка й актори обіцяють: «На Тебе чекають герої із різних культур та епох, розбурхані пристрасті, чуттєві зізнання та щось дуже-дуже тепле…».

- Чвари і примирення Поета і Музи переростають у яскравий екскурс маловідомими творами Лесі Українки. Найсміливіші Поетові ідеї оживають уривками із творів «Прощання», «Айша та Мохаммед», «Грішниця», «Іфігенія в Тавриді»…

 

 

 - Муза підштовхує Поета до непростого, але найважливішого рішення у його житті. Яким же воно буде? Знайди свою відповідь у виставі театру-студії «Коло Лесі» — «Музині химери»! На Тебе чекають герої із різних культур та епох, розбурхані пристрасті, чуттєві зізнання та щось дуже-дуже тепле…

 

 

 

Читайте також:Понад три сотні артистів завітали в Горохів, щоб вшанувати пам'ять автора «гімну Волині» (Фото)

Telegram Channel