Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Смерть українця у витверезнику в Польщі: у крові загиблого не виявили слідів наркотиків

Дуже шкода хлопця.

Фото: НВ.

Смерть українця у витверезнику в Польщі: у крові загиблого не виявили слідів наркотиків

Справа стає дедалі заплутанішою

Експертиза не виявила слідів наркотичних речовин у крові загиблого після затримання поліцією у Вроцлаві у Польщі українця Дмитра Никифоренка. Про це пише УНН з посиланням на Gazeta Wyborcza.

Зокрема, видання повідомляє, що з невідомих наразі причин наприкінці минулого тижня справу загибелі українця рішенням Національної прокуратури Польщі перенесено з Окружної прокуратури міста Свідниця до регіональної прокуратури у Щецині.

Експертиза не виявила слідів наркотичних речовин у крові загиблого після затримання поліцією у Вроцлаві у Польщі українця Дмитра Никифоренка.

До слова, остаточний звіт про розтин, проведений польськими експертами з Інституту судової медицини у Вроцлаві, повинен бути відомий на тижні. Швидше за все, його проаналізують слідчі з Щецина. Вони також зможуть заслухати свідків, зазначених сторонами процесу.

2 вересня польське видання Gazeta Wyborcza повідомило про смерть у витверезнику в місті Вроцлаві 25-річного українця Дмитра Никифоренка. За інформацією видання, до хлопця застосували газ, били кулаками і кийками та душили.

Раніше ми повідомляли, що наречена вбитого в Польщі українця розповіла деталі його смерті.

Реклама Google

Telegram Channel