Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Альтеп» – лідер вітчизняного ринку твердопаливних котлів

Є змога доставити котел в будь-який регіон України.

Фото Altep.ua.

«Альтеп» – лідер вітчизняного ринку твердопаливних котлів

Застосування твердого палива в якості джерела тепла давно є ефективним рішенням, навіть якщо є газова інфраструктура і можливість роботи котлів на електриці

Вся справа в ефективності і надійності, а відповідні котли завжди можна знайти тут Altep.ua, де вітчизняний виробник пропонує великий асортимент рішень під будь-які умови і завдання. Асортимент включає обладнання потужністю від 10 до 400 кВт.

Передбачено вибір як для невеликих будинків і котеджів, так і для великих фабрик, заводів або виробничих приміщень. Котли, які продаються, мають ручне або автоматичне завантаження палива, що дозволить зробити раціональний вибір виконання в залежності від установки.

Переваги вибору котлів

Очевидні переваги говорять про високу якість і стабільність наданої техніки. Основні переважні моменти слід визначити таким чином:

  • використовується сталь товщиною від 6 до 8 мм;

  • модельний ряд включає кілька десятків варіантів на вибір;

  • є моделі з ручним і автоматичним завантаженням;

  • передбачені модульні котельні під ключ;

  • гарантія 5 років.

Виробник використовує максимальну площу теплообмінника, що гарантує ідеальні умови для відводу тепла і обігріву приміщень. На даний момент вся продукція від Altep відповідає європейським стандартам і успішно продається на території країн Європи.

Якість виконання техніки

Показник ККД становить не нижче 80%, що є солідним елементом навіть для великої кількості іноземних моделей котлів. Обладнання успішно виконує свої функції на різних видах палива. Застосовуються навіть пелети, що забезпечують відмінну тепловіддачу. Систему автоматичної подачі палива можна підключити в будь-який момент і для цього немає необхідності модифікувати котли.

В основі котла застосовуються цільнотянуті безшовні труби, а решітка виготовляється з литого чавуну. Видалення золи не є чимось особливим. Це проста процедура, що дозволяє створити нормальні умови для роботи котла в подальшому.

Вибір і покупка

Помічником у цьому процесі стане компанія «Альтеп-Центр». Пропонується як виробництво, так і реалізація готових рішень під будь-які умови експлуатації. Для корпоративних клієнтів діють знижки. На сайті заздалегідь можна оцінити всі види котлів, проаналізувати їх характеристик і навіть оцінити зовнішній вигляд по фотографії. Котли після замовлення доставляються в будь-які регіони України.

Telegram Channel