Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівненські казкарі вперше покажуть вистави на Волині

Планують побувати у 30 селах.

Фото Укрінформу.

Рівненські казкарі вперше покажуть вистави на Волині

Самі ж вистави демонструються із пересувної сцени «Візка казок» - оригінального мобільного модуля

Актори Рівненського академічного обласного театру ляльок прибули на Волинь, де упродовж тижня показуватимуть маленьким жителям краю  вистави. Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор-художній керівник театру ляльок Володимир Данилюк.

«Цього року ми вперше реалізовуємо проєкт «Візок казок. Мандри Українським Поліссям» та плануємо відвідати 30 сіл. Цифра символічна, приурочена до  30-ї річниці Незалежності.  У рамках проєкту наші актори показують дітям веселе музично-розважальне театральне костюмоване дійство з казковими героями, складанням мапи України з пазлів, вікторинами, загадками про нашу країну. Самі ж вистави демонструються із пересувної сцени «Візка казок» - оригінального мобільного модуля, що за потреби змінює свої форми», — розповів Данилюк.

Вже показали казкову виставу волинським дітлахам із села Чарторийськ, провели з ними інтерактивні ігри, майстер-класи зі створення ляльки-рукавички та ляльки-маппет, фотосесію  тощо.

За його словами, сьогодні лялькарі вже показали казкову виставу волинським дітлахам із села Чарторийськ, провели з ними інтерактивні ігри, майстер-класи зі створення ляльки-рукавички та ляльки-маппет, фотосесію  тощо.

Читайте також: Фаєр-шоу, стрільби з лука, спортивні бої, куліш, пісні і молитва: у селі під Луцьком організували величезне святкування (Фото)

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Візок казок. Мандри Українським Поліссям» реалізується в Житомирській, Рівненській та Волинській областях за підтримки Українського культурного фонду.

Telegram Channel