Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Разумков: У передвиборчій програмі Зеленський говорив про один термін

Обіцянка-цяцянка?

Волинь-нова

Разумков: У передвиборчій програмі Зеленський говорив про один термін

Володимир Зеленський на виборах обіцяв, що йде на один президентський термін

Про це сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков в інтерв'ю «Українська правда», пише «Газета по-українськи».

«У передвиборчій програмі було написано про один термін. Вважаю, це правильно».

«У передвиборчій програмі було написано про один термін. Вважаю, це правильно», - сказав спікер. «Коли людина потрапляє до влади… Ми зараз не про Зеленського, а про гіпотетичного президента. Він десь усередині терміну, із третього року, починає думати про наступний термін. Будь-яке обдумування такої ідеї негативно відбивається на ефективності діяльності державного діяча. Ти перестаєш бути державником, якщо до цього ним був. І стаєш політиком. Тому що думаєш про те, як треба поліпшити свій рейтинг, як його зберегти, примножити, що треба «продати», у хорошому розумінні слова, людям для того, щоб тебе знову обрали. Тому виходить, що в держави є не п'ять років для виконання тих поставлених завдань, а три», - пояснив Разумков.

Читайте також: До Володимира-Волинського завітав почесний громадянин міста – колишній міністр оборони​.

На президентських виборах 2019 року Зеленський обіцяв, що балотується на один термін. «Одразу хочу запевнити - іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього. Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не буду. Буду чесним і відданим Україні. Передам її в руки нового покоління політиків», - ідеться в передвиборчій програмі кандидата на пост президента Володимира Зеленського.

Тим часом голова фракції Слуга народу Давид Арахамія звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова видати підписні листи за відкликання чинного спікера. Про це Разумков повідомив у Facebook у четвер. «Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади голови Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав голова фракції Слуга народу Давид Арахамія. Одразу розписав документ на Апарат Верховної Ради України. Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду. Сьогодні колеги отримають підписні листи. Продуктивної роботи у Трускавці!», - написав спікер.

Реклама Google

Telegram Channel