Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У волинську громаду завітала «Бібліотека на колесах»

Пізнавальна мандрівка!

Фото зі сторінки бібліотеки

У волинську громаду завітала «Бібліотека на колесах»

Учасники заходу мали змогу відвідати нові місця та познайомитися з цікавими людьми

У Княгининівському старостинському окрузі Луцької територіальної громади відбулась PR акція «Бібліотека на колесах», до якої долучились користувачі двох бібліотек, староста громади та патрульні. Про це повідомили на сторінці Бібліотеки-філії села Княгининок у фейсбуці.

Учасники мандрували цікавим маршрутом з літературними зупинками BOOK-STOP, із супроводом патрульних офіцерів громади у Волинській області.

Учасники мандрували цікавим маршрутом з літературними зупинками BOOK-STOP, із супроводом патрульних офіцерів громади у Волинській області. Акцію організували з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Організатори: бібліотека-філія села Княгинок та бібліотека селища Рокині.

Учасники велозаїзду рухалися за маршрутом: Рокині – Сирники – Моташівка – Княгининок. Популяризацію читання, розповсюдження рекламних листівок «Читай книжки» розпочали з локації, де колись була стара бібліотека в Рокинях. Завідувачка бібліотеки-філії Ніна Самець поділилась історією про приміщення, старожилів-користувачів та досі наявний колодязь зі смачною водою.

Читайте також: Вишиває старовинною технікою: лучанка перемогла у всеукраїнському конкурсі образотворчого мистецтва (Фото).

В рамках акції відбулися зустрічі з місцевими письменниками «Живі книги». Учасники поспілкувались з талановитим та ініціативним науковцем, кандидатом сільськогосподарських наук, автором багатьох пісень та віршів Броніславом Котвицьким. Також відвідали екскурсію Волинською державною сільськогосподарською дослідною станцією Інституту сільського господарства, яку провела головна зберігачка фондів музею Ольга Рогова. 

Telegram Channel