Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькому закладу, де часто б'ються, не дозволили працювати всю ніч

Заклад зачинятиметься раніше!

Фото List.in.ua.

Луцькому закладу, де часто б'ються, не дозволили працювати всю ніч

Бо безпека понад усе...

Члени виконкому не підтримали проєкт рішення щодо встановлення режиму роботи бару «Стара Підкова», що на вулиці Данила Галицького, 1-а, що передбачав роботу закладу з 20.00 до 04.00 ранку.

Про це стало відомо під засідання виконавчого комітету 30 вересня, повідомляє ІА Волинські новини.

«Справа у тому, що підприємець, який організовує діяльність цього закладу, зареєстрований на території Боратинської територіальної громади, тобто податки він сплачує не в нашу громаду. За час роботи закладу в попередні роки виникало безліч запитань до забезпечення його нормальної та безпечної роботи. Там були і «поножовщина», і бійки, чого там тільки не відбувалось. Тому я пропоную це питання не підтримувати», – наголосив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Якщо власник бажає, то хай прийде до міської ради і розповість про те, як планує організовувати безпеку у закладі та коли зареєструє свій бізнес у Луцьку.

Він додав, якщо власник бажає, то хай прийде до міської ради і розповість про те, як планує організовувати безпеку у закладі та коли зареєструє свій бізнес у Луцьку.

«Нехай платить податки в Луцьку громаду, а не в Боратинську, яка і без цього є доволі забезпечною, оскільки його бар знаходиться на території міста», – підкреслив міський очільник.

Як пише ІА Волинські новини, 2017 році у ніч з 25 на 26 жовтня поблизу бару «Стара підкова» (у народі відомого, як «Техас») п’яний чоловік приставав до перехожих та порізав одного ножем. Дебошира, який порушував громадський порядок біля нічного клубу засудили на 2 роки умовно. Окрім того, у 2018 році в обласному центрі Волині засудили наркоторговця, який продавав амфетамін поблизу бару «Стара підкова».

Читайте також: На Волині знов помітили сліди ведмедя

Telegram Channel