Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Познайомилися на зупинці: іноземець зґвалтував і вбив 14-річну дівчинку

Вбивця до смерті сидітиме за ґратами.

Фото Pixabay.

Познайомилися на зупинці: іноземець зґвалтував і вбив 14-річну дівчинку

Зловмисника судили

За зґвалтування і вбивство 14-річної дівчини громадянин Молдови отримав довічне ув'язнення. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області, передає ТСН.

Чоловіка визнано винним у необережному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження та умисному вбивстві, скоєному з метою приховати інше кримінальне правопорушення (п. 9 ч. 2 ст. 115, ст. 128 КК України).

Подія сталася 14 вересня 2019 року у Костянтинівці Донецької області. 39-річний громадянин Молдови, який влітку звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад, познайомився на зупинці громадського транспорту з 14-річною дівчиною, яка втекла з дому та перебувала у розшуку.

Злякавшись, що потерпіла повідомить про це поліції, він почав душити її руками, а коли вона знепритомніла, двічі вдарив її у шию і один раз в обличчя розкладним ножем.

Вони трохи поспілкувалися, а потім чоловік повів дівчину у безлюдне місце, де вступив з нею у статеві відносини. 

Читайте також: Троє підлітків зґвалтували 14-річну дівчинку і зняли все на відео.

«Потім злякавшись, що потерпіла повідомить про це поліції, він почав душити її руками, а коли вона знепритомніла, двічі вдарив її у шию і один раз в обличчя розкладним ножем. Від отриманих поранень дівчина померла на місці, а зловмисник з метою приховування слідів вбивства затягнув тіло жертви в очерет біля ставку та з місця злочину зник», - розповіли подробиці справи у прокуратурі.

Суд засудив вбивцю до довічного позбавлення волі.

Telegram Channel