Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Ми посварилися з Суркісом і послали одне одного на три букви…» (Відео)

За національну збірну України Артем Мілевський зіграв 50 матчів і забив 8 голів, у складі київського «Динамо» – 178 ігор і 57 точних ударів.

Фото із сайту novyny.live.

«Ми посварилися з Суркісом і послали одне одного на три букви…» (Відео)

Колишній форвард «Динамо» Артем Мілевський розповів про свої взаємини з президентом клубу

36-річний Артем Мілевський, який офіційно завершив свою футбольну кар’єру, останнім часом погоджується з журналістами на відверту розмову. Цього разу він розповів про свої взаємини з президентом київського «Динамо» Ігорем Суркісом.

«Ми часто телефонуємо один одному з Ігорем Суркісом. Дуже погано з ним розходилися, коли я йшов з «Динамо», – цитує Мілевського видання sport.ua. –  Я хотів грати в Італії, й він це знав. Були можливості так зробити, щоб мене відпустити. Але він не захотів. Ми посварилися, послали один одного на три букви, ну і все. Велику частину часу не спілкувалися. Ніхто ні з ким не хотів дружити, не розмовляв.

Минув час. Я розумію, що своїми обмеженнями він намагався робити нам благо, для команди. Я вважаю, що він мав рацію. Я зараз можу зайти до нього, можу нормально говорити. Все в минулому. Коли ти гравець, а він президент, він хоче як краще, а ти – молодий, і не до кінця розумієш, чому він так робив. Зараз розумієш, коли старший.

 Ігор Суркіс та Артем Мілевський (архівне фото). Світлина із сайту unian.ua.
Ігор Суркіс та Артем Мілевський (архівне фото). Світлина із сайту unian.ua.

 Коли ти гравець, а він президент, він хоче як краще, а ти – молодий, і не до кінця розумієш, чому він так робив. Зараз розумієш, коли старший.

Він дуже складна людина. Людина, яка управляє таким клубом, не може бути легкою. Він буває дуже запальним, буває дуже добрим, буває дуже різним. Головне – знайти з ним спільну мову. Він – типовий господар клубу, президент клубу, який дуже вимогливий. Дуже нелегка людина».

Реклама Google

Артем Мілевський зворушливо про завершення кар’єри футболіста:

Читайте також у нас: «Гучний расистський скандал в українському хокеї: гравець «почистив і з'їв банан» перед чорношкірим суперником (Відео)​».

Telegram Channel