Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Наречений та його друзі зірвалися з вершини гори на позашляховику: подробиці трагедії на убивчому атракцiоні в Карпатах (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Наречений та його друзі зірвалися з вершини гори на позашляховику: подробиці трагедії на убивчому атракцiоні в Карпатах (Відео)

У львівських Карпатах парубоцька вечірка ледь не завершилася трагедією для нареченого та шістьох його друзів

Для прощання із холостяцьким життям молодики обрали гору Високий Верх. Дістатися туди вирішили на УАЗику. Позашляховик викликав господар садиби, де компанія зупинилась. Вже на половині шляху чоловіки зрозуміли, що їхні життя висять на волосині, адже п’яний як чіп водій був просто не в стані втримати свій автомобіль на лісовій дорозі. Шофер навмисно виписував ризиковані маневри, доки зрештою позашляховик дістався самого вершечку гори і перекинувся, передає nnovosti.info.

Трагедія сталась неподалік місцевої бази відпочинку. Працівники ще не встигли розійтися по домівках і першими кинулися на допомогу травмованим туристам. Медики не змогли дістатися місця аварії, тож їм допомогли рятувальники.

Водії-екстремали на камеру зізнаються: жодних гарантій безпеки пасажирам не дають.

Наречений та четверо його друзів відбулися забоями, а от двоє інших товаришів та горе-водій тепер лежать із різноманітними переломами у місцевій лікарні.

Водії-екстремали на камеру зізнаються: жодних гарантій безпеки пасажирам не дають. Доки є попит - нелегальний бізнес буде лише процвітати.

Читайте також: Мотоцикліст потрапив в аварію на «проклятому» перехресті на Рівненщині.

 

Telegram Channel