Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Найкращий тато»: що відомо про поліцейського, якого до смерті забили молодики (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото з фейсбук-сторінки Вероніки Єрохіної.

«Найкращий тато»: що відомо про поліцейського, якого до смерті забили молодики (Фото)

Причиною нападу стало зауваження, яке правоохоронці зробили компанії молоді в супермаркеті

У ніч на 2 жовтня в Чернігові було жорстоко вбито поліцейського Артура Єрохіна. Біля місцевого супермаркету на нього і його колегу напала група молодих людей: внаслідок побиття Єрохін загинув.

За даними з декларації, 39-річний чоловік обіймав посаду старшого оперуповноваженого відділу з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, передає УНІАН.

Це найкращий тато у світі наших дітей... Ні... Ти живий... І я просто не вірю.

У загиблого залишилися дружина Вероніка і діти - Святослав та Кароліна.

«Ні... Ні... Це точно не зі мною... Ні... Кричу від болю... Це найкращий тато у світі наших дітей... Ні... Ти живий... І я просто не вірю», - писала Вероніка Єрохіна на своїй сторінці у Facebook після звістки про смерть чоловіка.

Жінка каже, що Артур був прекрасним батьком. Вона дякує йому за дітей і пообіцяла залишатися сильною.

«Ти подарував найбільше багатство - цих прекрасних, золотих два серденька. Я все витримаю! Я сильна! Чесно! Я обіцяю! Все заради них! Ми не забудемо тебе ніколи! Ти поруч будеш, я знаю, я вірю, ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел... Справжні батьки в наш час - це все ж рідкість», - написала дружина.

Читайте також: Чоловік після сімейної сварки облив тещу бензином і підпалив – жінка згоріла заживо (Фото).

Вона також повідомила, що прощання з поліцейським відбудеться у морзі міста Чернігова на вулиці Пирогова, 16, 4 жовтня о 13:30. Поховають Артура Єрохіна о 14:30 на кладовищі Яцево.

Нагадаємо, в Чернігові група молодих людей побила двох поліцейських. Внаслідок цього один із них загинув, за життя другого боролися лікарі. На момент нападу обидва поліцейські були у відпустці, в цивільному одязі. Нападників затримали.

Як стало відомо згодом, троє з чотирьох затриманих - неповнолітні. За інформацією місцевих ЗМІ, причиною нападу стало зауваження, яке правоохоронці зробили компанії молоді в супермаркеті. Підлітки дочекалися, поки чоловіки вийдуть з магазину, і напали на них. Один з учасників знімав побиття на телефон.

 

 

Telegram Channel