Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Я радий, що очолюю такий потужний військовий колектив»: у 14-ій Омбр новий командир з бойовим досвідом

Олександр Охріменко з перших днів війни брав участь боях з російським агресором та його поплічниками на Сході країни.

Фото bug.org.ua.

«Я радий, що очолюю такий потужний військовий колектив»: у 14-ій Омбр новий командир з бойовим досвідом

Охріменко описутився на коліно перед військовим прапором бригади, віддав перші розпорядження війську та прийняв привітання від капеланів

4-го жовтня у Володимирі на території 14-ї ОМБр відбулося урочисте шикування особового складу військової частини – представляли нового командира, інформує інтернет-видання «Буг».

Новим командиром військової бригади став підполковник Олександр Охріменко.

 

 

 

.«Я радий, що очолюю такий потужний військовий колектив. Плануємо зосередити свої сили на підвищенні боєспроможності частини, якісно підготуватися до реалізації завдань щодо захисту державних кордонів», – поділився зі ЗМІ планами новий командир.

Командувач військ ОК «Захід» Сергій Літвінов висловив упевненість, що під командуванням підполковника Охріменка особовий склад військової частини й надалі буде на високому рівні.

«Я радий, що очолюю такий потужний військовий колектив. Плануємо зосередити свої сили на підвищенні боєспроможності частини, якісно підготуватися до реалізації завдань щодо захисту державних кордонів», – поділився зі ЗМІ планами новий командир.

Підполковник Олександр Охріменко народився 19-го жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою закінчив Одеський інститут Сухопутних військ. З перших днів війни брав участь боях з російським агресором та його поплічниками на Сході країни.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю – пістолетом «Glock», відзнаками Міністерства Оборони України «За військову доблесть», «Знак пошани», «За досягнення у військовій службі» І та ІІ ступенів, «За зразкову службу», «За особливу службу» ІІІ ступеня. 

Читайте також:Як воїни 14 Омбр з Володимира разом зі словацькими атакували умовного противника (Фото)

Telegram Channel