Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У школі на уроці учень отримав удар у скроню, а вчитель йому ніяк не допоміг (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото ua.depositphotos.com.

У школі на уроці учень отримав удар у скроню, а вчитель йому ніяк не допоміг (Фото)

Постраждалому школяру було зле, і його пізніше таки відпустили додому, поділилася родичка

У місті Новомосковськ Дніпропетровської області в школі № 2 під час уроку праці у 9 класі школярі робили стільці, один з хлопчиків запустив сидіння від стільця як бумеранг й потрапив у скроню іншому учневі, передає УНІАН.

Інцидент на уроці побачив учитель, але ніякого значення цьому не надав, написала в групі «БАТЬКИ SOS» в Facebook Тетяна Скляр, яка назвалася тіткою потерпілого.

За її словами, хлопчика не відвели до медсестри й не викликали швидку допомогу.

Медсестра проміряла тиск – 145/90 було через два уроки після удару. Його відпустили додому, вдома боліла голова сильно, нудить, штормить, боляче дивитися сторонами.

«Один хлопець для приколу вирішив кинути сидіння стільчика як бумеранг у класі, тим самим потрапив в голову моєму племіннику. Удар прилетів в ділянку скроні. Племінник просидів ще два уроки й написав бабусі, що йому зле...», – поділилася родичка.

Скляр додала, що хлопчик поскаржився на головний біль і нудоту. Після скарг бабуся звернулася до класного керівника, і учня відвели до медсестри.

«...Медсестра поміряла тиск – 145/90 було через два уроки після удару. Його відпустили додому, вдома боліла голова сильно, нудить, штормить, боляче дивитися сторонами. Зробили МРТ й були у невролога – струс мозку», – повідомила вона.

Читайт також: Пожежа в школі на Харківщині: вогонь гасили цілу ніч.

Реклама Google

Родичка стверджувала, що з батьками хлопчика не зв'язувалися ні класний керівник, ні керівництво школи.

Раніше стало відомо, що на початку вересня в Запоріжжі в гімназії №8 14-річному учневі стало зле посеред уроку, у хлопчика раптово зупинилося серце. Дитина потрапила в реанімацію у вкрай важкому стані. 

 

 

 

Telegram Channel