Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Матч Україна-Боснія можуть перенести зі Львова до Києва

Що трапилося: чому галицька сторінка може залишитися без великого футболу?

Фото Арена Львів.

Матч Україна-Боснія можуть перенести зі Львова до Києва

Міністерство охорони здоров'я планує перевести Львів у червону зону

Матч кваліфікації чемпіонату світу 2022, в якому збірна України зіграє проти команди Боснії і Герцеговини, можуть перенести зі Львова до Києва, передає Спорт.юа.

Міністерство охорони здоров'я України планує перевести Львів у червону зону через велику кількість випадків зараження COVID-19.

Ми не втечемо від червоної зони, фактично ми вже плавно в неї входимо.

Як повідомив Telegram-канал Динамо Київ Inside, УАФ вже отримала попередню інформацію від МОЗ про можливе входження з наступного тижня Львівської області у червону карантинну зону. Швидше за все, провести матч групового етапу відбору на ЧС-2022 Україна – Боснія і Герцеговина на «Арені Львів» буде неможливо. Але от у разі знаходження Львова у помаранчевій зоні гру не буде перенесено.

Мер Львова Андрій Садовий на брифінгу 4 жовтня відзначив: «Ми не втечемо від червоної зони, фактично ми вже плавно в неї входимо. І, думаю, через кілька днів будемо приймати досить жорсткі обмеження для Львова. Адже є зростання захворюваності: це стосується і позитивних ПЛР-тестів, і завантаженості у наших лікарнях».

Швидше за все, УАФ доведеться  перенести матч до Києва. Офіційне рішення очікується найближчим часом. Поєдинок Україна – Боснія і Герцеговина у рамках кваліфікації ЧС-2022 заплановано на 12 жовтня, початок гри  о 21:45.

Читайте також: Олександр Петраков: «Мене два тижні обливали лайном і брудом» (Відео)

Раніше було вирішено, що на поєдинку України проти Боснії та Герцеговини на «Арені Львів» зможуть бути присутніми 24 тисячі вболівальників.

Реклама Google

Telegram Channel