Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відоме ім'я поліцейського, який розповсюджував наркотики в Луцьку (Фото)

СБУ на Волині викрила керівника-поліцейського на вживанні та розповсюдженні наркотиків та психотропів.

Фото СБУ у Волинській області.

Відоме ім'я поліцейського, який розповсюджував наркотики в Луцьку (Фото)

Налагодив протиправний системний механізм розповсюдження наркотичних засобів «канабіс» та психотропних речовин «амфетамін» на території Луцька та району

Майора поліції, якого спіймали на торгівлі наркотиками, виявився начальником сектору превенції відділення №3 Луцького районного управління поліції. Його звати Тарас Пастерук.

Про це пише Конкурент, посилаючись на сюжет телеканалу «Аверс».

У сюжеті зазначається, що правоохоронець нещодавно приходив на телеканал та розповідав, як у Луцькому районі борються з торговцями заборонених речовин.

«На середину літа ми подолали це негативне явище. Закладки перестали розповсюджувати», – розповідав тоді майор поліції.

У ДБР Львова зазначають, що правоохоронця підозрюють саме в розповсюдженні наркотиків. За ним стежили протягом тривалого часу.

 Залучив до незаконної діяльності двох осіб.

Відомо, що він залучив до незаконної діяльності двох осіб. Слідчі з’ясували, що один з них був спільником правоохоронця. Спільник – цивільна особа, яка вирощувала коноплі, а правоохоронець займався збутом наркотиків. Обом вже оголосили підозру.

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих було виявлено та вилучено наркотичні коноплі та психотропну речовину амфетамін, засоби для їх вживання, вирощування, зважування та фасування.

Пізніше з'ясувалось, що на момент затримання, в крові затриманого полісмена були наркотики.

Читайте також:  Експосадовець Головного управління Нацполіції Волині привласнив 800 тисяч гривень бюджетних коштів: йому оголосили про підозру.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel