Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Букмекери вважають збірну України фаворитом поєдинку зі збірною Фінляндії

Тільки вперед!

Фото REUTERS.

Букмекери вважають збірну України фаворитом поєдинку зі збірною Фінляндії

Матч відбудеться 9 жовтня у Гельсінкі

9 жовтня збірна України проведе свій шостий поєдинок у кваліфікації на чемпіонат світу з футболу-2022. «Жовто-синя» збірна вирушить в гості до Фінляндії.

Букмекери записали команду Олександра Петракова в фаворити протистояння. На перемогу української команди пропонується коефіцієнт 2,31, в той час, як на Фінляндію - 3,58. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,28, повідомляє УНІАН.

Букмекери записали команду Олександра Петракова в фаворити протистояння.

На те, що Україна не програє, можна поставити з коефіцієнтом 1,34. А ось на те, що Фінляндія не поступиться, коефіцієнт більший - 1,69.

Матч Фінляндія - Україна пройде 9 жовтня на «Олімпійському стадіоні» в Гельсінкі. Початок - о 19.00.

До цього моменту збірні України та Фінляндії набрали 5 очок. Щоправда, «жовто-сині» провели п'ять матчів, а фіни - чотири. Команди займають друге і третє місця в таблиці групи D відповідно.

В рамках першого кола Україна і Фінляндія зіграли внічию - 1:1. Українці тоді вийшли вперед на 80-й хвилині (забив Жуніор Мораес), але пропустили у відповідь після вилучення Віталія Миколенка і пенальті від Теему Пуккі на 89-й.

Читайте також: Порошенко обурився, що «слуги» не прийшли на засідання по пенсіях: спитайте у народу, чи добре він живе, і отримаєте по пиці.

Telegram Channel