Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чоловіка вбило величезне дерево, яке він спилював

Трагедія...

Фото: ДСНС України.

Чоловіка вбило величезне дерево, яке він спилював

Рятувальники Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили з-під дерева тіло мешканця села Красне на Київщині

7 жовтня близько 17:30 до Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло повідомлення, що у с. Красне‑1 Обухівського району Київської області під час спилювання дерева травмувався місцевий мешканець. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, повідомляє ДСНС України.

Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Прибувши на місце події, фахівці чергової зміни Частини аварійно-рятувальних робіт МРЦ ШР ДСНС України за допомогою екскаватора та спеціального аварійно-рятувального обладнання вилучили з-під дерева тіло загиблого та передали його працівникам слідчо-оперативної групи.

У ліквідації наслідків надзвичайної ситуації взяла участь чергова група Частини аварійно-рятувальних робіт МРЦ ШР ДСНС України – 8 чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

Читайте також: Нардепа Антона Полякова із групи «За майбутнє», який розповідав про доплати в конвертах, знайшли мертвим.

Telegram Channel