Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Нардепа Антона Полякова із групи «За майбутнє», який розповідав про доплати в конвертах, знайшли мертвим

Антон Поляков.

Фото Цензор.НЕТ.

Нардепа Антона Полякова із групи «За майбутнє», який розповідав про доплати в конвертах, знайшли мертвим

Сьогодні, 8 жовтня, знайдено мертвим 33-річного народного депутата України Антона Полякова

Про це розповів ексспікер ВР Дмитро Разумков у своєму Telegram-каналі, передає Цензор.НЕТ.

«Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним!» - написав Разумков.

У відомстві уточнили, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Природна смерть».

«Жахливий ранок! Сьогодні вночі о 2:45 помер народний депутат Антон Поляков. Стало зле в таксі. Співчуття рідним і близьким», - повідомила нардепка «СН» Юлія Гришина.

«Патрульні знайшли його вночі в машині таксі, зупинене за порушення ПДР. За інформацією патрульних, його нудило, а потім почались конвульсії. Швидка не змогла його врятувати», - написала нардеп від «СН» Галина Янченко.

«Поліцейські Києва встановлюють обставини смерті народного депутата України Антона Полякова», - повідомила поліція Києва.

«Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті», - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

У відомстві уточнили, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

«Одне з останнього, що розповідав Поляков на ТБ, було про те, як нардепам від монобільшості роздавали в туалетах гроші за голосування», - звертає увагу громадський діяч і блогер Андрій Смолій.

Читайте також: «Керівники фракцій, будь ласка, підійдіть до президії… Бл***»: міський голова Львова заматюжився під час засідання міськради​.

Нагадаємо в листопаді 2019 року фракція «Слуга народу» виключила Полякова зі своїх лав. Сам депутат заявив про те, що це пов'язано з його ініціативою щодо збору підписів за відставку тодішнього Генерального прокурора Руслана Рябошапки, яка не увінчалася успіхом. Також перед виключенням Поляков проголосував проти ДФР (Департамент фінрозслідувань), проти законів щодо ФОПів, щодо кешбеку, за що і був викликаний на «килим до тодішнього глави ОП Андрія Богдана. За словами депутата, на цій зустрічі були присутні тодішній голова Ради Дмитро Разумков, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія та його перший заступнтк Олександр Корнієнко.

Telegram Channel