Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ротаня сватають на пост головного тренера футбольної збірної

Думаєте, зможе він очолити першу команду України?

Фото П. Кубанова.

Ротаня сватають на пост головного тренера футбольної збірної

Український тренер В'ячеслав Шевчук впевнений, що команда Руслана Ротаня здатна дати бій одноліткам з Франції у матчі кваліфікації Євро-2023

Про це пише Футбол24.

«У нас прекрасні молоді таланти. Я впевнений в наших хлопцях. Вони повинні не соромитися, а бути мотивованими, згуртованими і показати хорошу гру. Вони вміють грати в футбол і показують це в матчах, просто не завжди був результат. Я вважаю, що наші хлопці не гірші за суперника, вони зможуть перевірити себе на рівні команди Франції.

Він був кваліфікованим гравцем, а тепер – тренер з хорошими ідеями.

Я працював з Ротанем в Олімпіку. Він був кваліфікованим гравцем, а тепер – тренер з хорошими ідеями. Упевнений, що у нього буде гарне майбутнє. Якщо він буде добре розвиватися, то в майбутньому може стати і головним тренером національної збірної України.

На цьому рівні не так важливий результат, як якість гри. А в національній команді ми вже будемо триматися за результат. Хлопці повинні показувати якість гри, а результат відійде на другий план», – сказав Шевчук у коментарі Tribuna.

Читайте також: Футбол: збірна України не може зібратися через спалах коронавірусу в команді

Нагадаємо, поєдинок відбірного турніру Євро-2023 українська молодіжка проведе вже сьогодні, 8 жовтня, у французькому Бресті. Початок зустрічі о 19:30. Після двох турів «синьо-жовті» лідирують у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 6 очок. Франція з 4-ма пунктами йде другою.

Telegram Channel