Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Михайло Бондар: журналісти викрили схему фінансування тероризму найближчим оточенням Зеленського

«Зе-команда на чолі з Зеленським – головні вороги країни, зрадники, брехуни, шахраї».

Фото Європейська солідарність.

Михайло Бондар: журналісти викрили схему фінансування тероризму найближчим оточенням Зеленського

Журналістське розслідування програми «Схеми» виявило, що людина з найближчого оточення президента Зеленського, яку він призначив керівником державного «Укрексімбанку», кредитувала грошима банку бізнес з окупованої території Донецької області

Такі дії чітко підпадають під статтю Кримінального кодексу фінансування тероризму та є державною зрадою. Про це написав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Михайло Бондар на сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Схеми» оприлюднили розслідування про «Укрексімбанк». «Укрексімбанк» – державний банк, який очолював друг Зе Мецгер, видав 60 млн доларів кредиту фірмам бізнесмена, чия компанія веде діяльність в ОРДО», – зауважив депутат.

«Це пряме фінансування тероризму Зеленським і його найближчим оточенням на додачу до державної зради», – заявив представник «Європейської Солідарності».

«Це пряме фінансування тероризму Зеленським і його найближчим оточенням на додачу до державної зради»

«Крім того, під заставу банк узяв об’єкт, цінність та надійність якого сумнівні, тому що за цей об’єкт вже понад 10 років триває юридична боротьба у кількох юрисдикціях і перспектива погашення кредиту теж доволі сумнівна», – акцентував Михайло Бондар на інших підозрілих діях нового менеджменту державного банку.

Він наголосив, що у державних банках проблемні кредити лягають фінансовим тягарем саме на державний бюджет і відповідно на плечі платників податків. «А отже на нас з вами – не буде обіцяних зарплат вчителям, медикам, шахтарям», – пояснив Михайло Бондар.

Читайте також: За вказівкою Зеленського реанімують старий фейк про зв’язок Порошенка з Медведчуком – заява «ЄС»​.

«Цинізм, нахабність і безкарність Зе-команди вже не знає меж. Ковідний фонд розкрали під виглядом «Великого будівництва» за допомогою «Укрексімбанку». Не вистачило, мабуть, так давайте ще 15 млрд грн. – на будівництво доріг 1,5 млрд грн – на «Велике будівництво» в змінах до закону «Про Державний бюджет України на 2021 рік», – наголосив депутат.

При цьому він зауважив, що на реструктуризацію вугільної галузі було виділено лише 1 млрд грн, замість необхідних 2,4 млрд. грн.

«Зе-команда на чолі з Зеленським – головні вороги країни, зрадники, брехуни, шахраї», – зазначив Михайло Бондар.

Реклама Google

Telegram Channel