Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінку на 7-му тижні вагітності біля супермаркету зґвалтувало троє чоловіків (Відео)

Триває слідство.

Фото Pixabay.

Жінку на 7-му тижні вагітності біля супермаркету зґвалтувало троє чоловіків (Відео)

Подробиці встановлюють правоохоронці

В Одесі жінку на 7-му тижні вагітності зґвалтувало троє чоловіків. Спочатку ніщо не віщувало біди, вона познайомилася з чоловіком при виході із супермаркету «АТБ», і він запросив її на вечерю.

Про це повідомили автори Telegram-каналу «Х***я Одеса», передає obozrevatel.com. Жінка без побоювання прийняла запрошення нового знайомого піти поїсти не в кафе, а в квартиру поблизу (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Уже в квартирі, де виявилося двоє друзів чоловіка, до неї почали чіплятися та торкатися.

«Уже у квартирі, де виявилося двоє друзів чоловіка, до неї почали чіплятися та торкатися. В кінцевому підсумку потерпілу зґвалтували по черзі три людини. Після цього примушували до орального сексу», – розповіли у відділенні поліції, куди звернулася жінка із заявою.

Цікаво, що сама жінка перебувала в розшуку за участь у крадіжці. Вона не відразу зважилася звернутися до правоохоронців по допомогу, але її змусило побоювання за свою безпеку.

«Вони їй погрожували і сказали, що у них є товариш, який працює в поліції. Так дали їй зрозуміти, що їм нічого не буде», – зазначено в повідомленні.

Зараз Нацполіція проводить перевірку і слідство щодо цієї заявки.

Читайте також: Зґвалтував у ліфті: у Києві чоловік напав на двох неповнолітніх дівчат.

Реклама Google

Telegram Channel