Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Смерть Полякова: нардепка назвала ймовірну причину

Антон Поляков помер у молодому віці попередньо через проблеми із серцем.

Фото Главком.

Смерть Полякова: нардепка назвала ймовірну причину

Галина Янченко повідомила про результати експертизи

Депутат від «Слуги народу» Галина Янченко на своїй сторінці у фейсбуці повідомила про причину смерті депутата Антона Полякова.

Посилаючись на власні джерела, вона зазначила, що смерть зумовлена дією наркотичної речовини, пише Главком.

«Смерть Антона Полкова наступила в результаті реакції алкоголю та метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія», – написала нардепка.

Зазначимо, що метадон – це напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб, котрий заборонений у всіх країнах світу поряд із кодеїном і декстрометорфаном, через високу смертність і наркоманію.

Нагадаємо, за даними поліції, ввечері Поляков разом зі своїм знайомим Русланом Джабулатовим відпочивав в одному з розважальних закладів Києва, де вживав алкогольні напої. Також соратник Полякова розповів про останні години життя нардепа.

Соратник Полякова розповів про останні години життя нардепа.

Нагадаємо, нардепа Антона Полякова знайшли мертвим у таксі уночі 8 жовтня. Полякова знайшли у таксі, яке патрульні спинили за порушення правил. Полякова нудило у машині, а потім почалися конвульсії. Швидка не змогла його врятувати.

Також слідчі назвали попередню причину смерті нардепа Полякова, однак відзначили, що наразі очікують результатів інших судово-медичних досліджень.

Нагадаємо, 15 листопада 2019 року фракція «Слуга народу» виключила народних депутатів Анну Скороход і Антона Полякова. Вони стали першими, кого «Слуга народу» фактично вигнала із фракції. Офіційна причина – неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції. Згодом Поляков приєднався до депутатської групи «За майбутнє». Під час місцевих виборів партія «За майбутнє» висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови. 

Читайте також:  До смерті нардепа Полякова може бути причетний кримінальний авторитет

Джерело: Главком
Telegram Channel