Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ф’юрі заплакав і заспівав, відправивши Вайлдера у нокаут (Відео, коментарі)

Оце так удар від Циганського короля!

Фото із сайту gettyimages.com.

Ф’юрі заплакав і заспівав, відправивши Вайлдера у нокаут (Відео, коментарі)

Чемпіон не стримав емоцій, адже двічі під час бою побував у нокдауні, проте зумів в 11-му раунді відправити суперника на поміст рингу

10 жовтня пройшов великий бій за чемпіонський пояс WBC у суперваговій категорії між 33-річним британцем Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО, зріст 206 см) і 35-річним американцем Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО, зріст 201 см).

У четвертому раунді Ф'юрі двічі опинився в нокдауні, але потім підвівся і нокаутував Вайлдера в 11-му раунді.

Британець розповів, про що думав у той момент.

«Положення було непростим. Я провів три бої з найнебезпечнішим нокаутером сучасності. І він зловив мене двічі в четвертому раунді. Але в той момент я не думав, що все закінчено для мене. Всередині себе я говорив: «Окей, хороший удар. Але я повернуся за тобою через хвилину.

Я був в повному порядку, коли рефері відраховував мене. Він вдарив мене і поклав на канвас. Це бокс, і таке життя насправді. Це не про те, скільки разів ти падаєш і скільки разів ти програєш, важливо, як ти повертаєшся в гру», – сказав Ф'юрі.

У четвертому раунді Ф'юрі двічі опинився в нокдауні, але потім підвівся і нокаутував Вайлдера в 11-му раунді.

Дивимось найцікавіші фрагменти бою:

Після перемоги британець не стримався і заплакав, поцілував свою дружину, і у власній собі манері заспівав пісню. Цього разу Тайсон вибрав пісню Walking in Memphis, замінивши в приспіві слово Мемфіс на Вегас, де проходив бій.

А потім розповів, що після бою встиг перекинутися словами зі своїм суперником. Американець не зміг прийняти поразку і не став проявляти повагу Тайсону.

«Я сказав Вайлдеру – «молодець», а він відповів, що не хоче проявляти ніякої спортивної поведінки або поваги. Я сказав: «Немає проблем».

Щоб бути найкращим бійцем, потрібно проявляти сміливість і повагу, а він не зміг зробити цього сьогодні ввечері.

Я говорив це раніше, що я – найсильніший у світі, Вайлдер другий після мене.

Я говорив це раніше, що я – найсильніший у світі, Вайлдер другий після мене.

Вайлдер мене не любить. Знаєте чому? Тому що я тричі побив його. Я спортсмен. Я підійшов до нього, щоб показати любов і повагу, але він не захотів відповідати тим же. Так що це його проблема, а я молитимуся за нього», – заявив Тайсон Ф’юрі на прізвище Циганський король.

Реклама Google

«Я зробив все, що міг, але цього не вистачило, – сказав після бою Деонтей Вайлдер. – Навіть не впевнений, що сталося. Я знав, що він набрав 277 фунтів не для того, щоб бути танцюристом балету. Він прийшов, щоб тиснути мене, розправитися зі мною, і йому це вдалося», – сказав Вайлдер.

Оце так удар від Циганського Короля!
Оце так удар від Циганського короля! Фото із сайту gettyimages.com.

 Відзначимо, що Вайлдер програв два бої Ф’юрі, а в першому поєдинку була зафіксована нічия. 

Читайте також у нас: «І хоч забив нам знову Пуккі – три очки взяли козаки у руки!​».

Telegram Channel