Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Повідомили, чому в Луцьку затягується опалювальний сезон

У квартирах холодні батареї.

Фото ілюстративне.

Повідомили, чому в Луцьку затягується опалювальний сезон

Тепло подали не у всі заклади соціальної сфери, як обіцяли

У Луцьку старт опалювального сезону затягнувся через аварійні ситуації на теплотрасах.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла. 

Як повідомлялося раніше, 11 жовтня в Луцьку було розпочато опалювальний сезон, а згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради в першу чергу послугою з постачання теплової енергії будуть забезпечуватися лікарняні заклади, що є споживачами підприємства, дошкільні навчальні заклади, школи на інші навчальні заклади, а після того населення та інші споживачі.

Станом на ранок 12 жовтня в роботі було 28 із 43 котелень підприємства. Послугою з постачання теплової енергії забезпечені 16 із 21 лікарняні заклади, 33 із 40 дошкільні навчальні заклади, теплоносій подано до вводів більшості шкіл. Станом на 15 годину цього дня в роботі 31 котельня із 43. Послугою з постачання теплової енергії забезпевені 16 із 21 лікарняні заклади, 37 дошкільних навчальних закладів із 40, теплоносій подано до вводів більшості шкіл.

Темпи підключення об’єктів соціальної сфери дещо сповільнилися, оскільки основні сили підприємства нині задіяно на ліквідації витоків, що утворилися при пуску. 

Темпи підключення об’єктів соціальної сфери дещо сповільнилися, оскільки основні сили підприємства нині задіяно на ліквідації витоків, що утворилися при пуску. Зокрема, два витоки зафіксовано на просп. Відродження, 22 і 32, на просп. Волі, 14 і 25, на вул. Щусева, 16 і 18, просп. Молоді, 6, просп. Грушевського, 4а, вул. Писаревського, 13а, вул. Декабристів, 16, вул. Софії Ковалевської, 23, вул. Коперніка, 1, вул. Степана Бандери, 24, вул. Конякіна, 11, вул. Дружби Народів, 5, вул. Цукрова, 5, вул. Січова, 1а, Київський Майдан, 1.

Станом на 13 жовтня в роботі усі котельні, які надають послугу з постачання теплової енергії до об’єктів соціальної сфери, окрім однієї на вулиці Ранкова, 20а.

Зокрема, послугою забезпечено всі лікарняні заклади, окрім двох. Це Міська поліклініка №2 на просп. Відродження, 13, де ДКП «Луцьктепло» готове опалювати приміщення, але послуга не надається у зв’язку із виконанням робіт із усунення несправності у роботі вузла комерційного обліку теплової енергії, а також Амбулаторія сімейної медицини на вул. Корольова, 3, де послуга не надається у зв’язку з поривом на тепловій мережі котельні на вул. Ранкова, 20а. Також до кінця дня очікується підключення до послуги з постачання теплової енергії усіх дитячих садочків, окрім ДНЗ на вул. Корольова, 1, де тепла немає через порив, описаний вище.

На ранок 13 жовтня без можливості отримання теплової енергії у зв’язку з витоками на теплових мережах залишалося 3 школи. Впродовж дня аварійною бригадою було ліквідовано витік на вводі теплової мережі в ЗОШ №17 на вул. Щусева, 7, а без опалення залишаються ЗОШ №16 на вул. Корольова, 7а та ЗОШ №22, що не отримує послугу через витік на мережі на просп. Відродження, 32.

Наразі підприємство фокусує увагу на ліквідації пориву на вул. Цукрова, 5, що дасть можливість відновити роботу котельні на вул. Ранкова, 20а та забезпечити послугою Амбулаторію сімейної медицини, школу та дитячий садок мікрорайону Вересневе. А також на витоках на вул. Софії Ковалевської, 23, вул. Декабристів, 16, де нині тривають підготовчі роботи з ліквідації витоків на теплових мережах, та вул. Дружби Народів, 5, де розпочалися земляні роботи.

Читайте також:  Вчителів, які не вакцинуються від коронавірусу, відсторонять від роботи

Джерело: Луцьктепло
Telegram Channel