Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вдарила знайомого каменем по голові, а тіло кинула в канал

Травми були несумісні з життям.

Фото ГУНП у Одеській області.

Вдарила знайомого каменем по голові, а тіло кинула в канал

Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років

В Ізмаїльському районі Одеської області жінка вдарила знайомого каменем по голові, а коли зрозуміла, що той помер, кинула тіло у канал. Небіжчика виявили місцеві жителі.

Про це 14 жовтня, повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

З місця  події правоохоронці вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази, а  жінці оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Невдовзі поліцейські встановили і обставини злочину. Так, сварка між вбитим та правопорушницею сталася у неї на дачі під час розпивання алкогольних напоїв. Жінка вдарила 36-річного чоловіка каменем по голові, спричинивши несумісні з життям ушкодження. А коли зрозуміла, що той помер, кинула тіло у канал, який знаходився неподалік, аби приховати злочин. 

З місця  події правоохоронці вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази, а  жінці оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Читайте також: Вбивці 88-річного пенсіонера винесли вирок.

Telegram Channel