Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тисячі людей вийшли на вулиці Тбілісі з вимогою звільнити Саакашвілі

Отакої...

Фото з відкритих джерел.

Тисячі людей вийшли на вулиці Тбілісі з вимогою звільнити Саакашвілі

Прихильники вийшли на площу Свободи в центрі столиці Грузії

Тисячі людей зібралися сьогодні на площі Свободи в центрі Тбілісі на акцію з вимогою звільнення експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, передає грузинська служба Радіо Свобода.

Як повідомляє агентство «Новини-Грузія», акція почалася з того, що гендиректор опозиційного каналу «Мтаварі» і один з адвокатів Саакашвілі Ніка Гварамія зачитав його послання, в якому той закликав громадськість країни до примирення й об’єднання.

Суспільство, в якому люди ображені один на одного, ніколи не ставило свою країну на шлях прогресу, ніколи не створювало нічого цінного і завжди терпіло поразку від власного гніву і агресії.

Саакашвілі також закликав прихильників опозиції об’єднатися та 30 жовтня проголосувати за кандидатів від «Національного руху», які вийшли у другий тури практично у всіх великих містах Грузії на місцевих виборах.

«Черговий реванш і помста морально зруйнують наше суспільство і в кінцевому підсумку зруйнують нашу країну, попереду на нас чекають великі зміни, але для цього ми повинні забути всі образи, відкинути тягар негативних емоцій, тому що без цього країна не може рухатися вперед. Суспільство, в якому люди ображені один на одного, ніколи не ставило свою країну на шлях прогресу, ніколи не створювало нічого цінного і завжди терпіло поразку від власного гніву і агресії», – йдеться в зверненні Саакашвілі.

Читайте також: Президент надав нові звання п'ятьом офіцерам ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel