Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На камеру потрапило моторошне «ковідне» кладовище: сотні могил і «вільні» місця для нових поховань (Відео)

Дотримуйтеся правил карантину!

Скріншот з відео.

На камеру потрапило моторошне «ковідне» кладовище: сотні могил і «вільні» місця для нових поховань (Відео)

У Мелітополі для померлих від коронавірусу виділили цілий квартал цвинтаря

У Мелітополі, де невакцинованим особам заборонили проїзд у транспорті, ситуація з коронавірусом не покращується. На новому кладовищі для жертв COVID-19 виділили цілий квартал. Люди продовжують вмирати від коронавірусу, для них вже «завбачливо» вирили нові могили.

Моторошне відео з «ковідним» кладовищем опублікували в місцевому політичному Telegram-каналі «Гнила черешня», передає УНІАН.

У новій частині кладовища виділили цілий квартал під жертв ковіду. Десятки людей поховані тут з початку жовтня.

Дрон зняв квартал для жертв коронавірусу зверху. Сотні свіжих поховань і порожні могили для майбутніх жертв виглядають дійсно моторошно.  

«У новій частині кладовища виділили цілий квартал під жертв ковіду. Десятки людей поховані тут з початку жовтня. Масова смертність від корони та її наслідків почалася через п'ять днів після святкування несправжнього Дня міста. Вириті місця під ще кілька сотень поховань», - зазначено в Telegram-каналі. 

Йдеться про недавній День міста. У Мелітополі проходив святковий концерт, через який, на думку користувачів, коронавірус ще більше поширився на тлі й без того високого рівня захворюваності. 

За даними видання «Наше місто плюс», ситуація з коронавірусом в Мелітополі дійсно дуже непроста. Морги заповнені трупами, люди вмирають від COVID-19, а їх тіла вже практично ніде зберігати.

Читайте також: Матері довелося викопати тіло сина, щоб дізнатись істинну причину його смерті: внутрішніх органів там не було.

Реклама Google

Telegram Channel