Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Де Дзербі: «Ми робимо все, щоб виграти УПЛ. Треба створити труднощі Динамо»

Ми із задоволенням граємо в Лізі чемпіонів, намагаємося робити це якомога краще, але наша перша мета – перемога в чемпіонаті України.

Фото Футбол 1.

Де Дзербі: «Ми робимо все, щоб виграти УПЛ. Треба створити труднощі Динамо»

Головний тренер «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Зорею»

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу над «Зорею» (6:1) в матчі 11-го туру УПЛ, передає Спорт.юа.

Коли у нас виробиться такий менталітет, все стане легше, тому що у нас сильна команда і гравці.

«Чому так легко виграли матч? Це менталітет. Ми робимо все, щоб виграти чемпіонат. У минулому сезоні «Динамо» виграло чемпіонат, а ми не завоювали жодного титулу. Сьогоднішній матч був для нас дуже важливим. У такій грі ми повинні були показати, що у нас правильний менталітет для створення труднощів «Динамо». Коли у нас виробиться такий менталітет, все стане легше, тому що у нас сильна команда і гравці.

Ми втратили Траоре, а для нас це ключовий гравець. Зараз всі інші повинні взяти шматочок від Траоре. Педріньо повинен взяти шматочок від Траоре, тому що повинен забивати голи. Фернандо вже 22 роки, і він повинен вирішити, що хоче робити в своєму житті. Тете, Марлос, Патрік, Сікан, Мудрик, Соломон теж повинні додати в атаці. Інакше у нас буде мало шансів.

З приводу «Реала» ми будемо думати завтра, сьогодні для нас була тільки «Зоря». Ми із задоволенням граємо в Лізі чемпіонів, намагаємося робити це якомога краще, але наша перша мета – перемога в чемпіонаті України.

Соломон – ключовий для нас гравець, але він тільки в середу повернувся зі збірної. Тому в старті вийшов Фернандо, це теж сильний футболіст. Я вибирав між Фернандо і Мудриком. І я вже знав, що Соломон не зіграє.

Читайте також: Потрапили під каток! Скрипник зізнався, чому пропустили 6 голів від Шахтаря

Чому центрфорварда грав Педріньо, а не Фернандо? Коли у гравців є якості, вони мають грати в середині поля, а швидкісні гравці мають грати на фланзі. Але і Педріньо знову зможе зіграти на фланзі, а Фернандо – нападника. Так може бути краще для забігів Додо та Ісмаїлі».

Telegram Channel