Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку ходили в театр на вакцинацію

Вакцинацію у театрі завершили о 15:00 годині. За п'ять годин щепили 52 людини.

Фото Суспільного.

У Луцьку ходили в театр на вакцинацію

Щеплювали двома вакцинами Pfizer та CoronaVac

15 жовтня пів сотні волинян вакцинувалося в приміщенні облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка, що у Луцьку, — розповів Суспільному сімейний лікар Віталій Муц.

Тимчасова мобільна бригада впродовж п'яти годин робила щеплення від COVID-19 у приміщенні обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Розпочали працювати з десятої години ранку.

Тимчасова мобільна бригада впродовж п'яти годин робила щеплення від COVID-19 у приміщенні обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Щеплювали двома вакцинами Pfizer та CoronaVac. Перед щепленням волинян оглядає сімейний лікар Віталій Муц.

Серед тих, хто вирішив вакцинуватися — лучанин Андрій Горанський. Чоловік розповів, коронавірусною інфекцію хворів. Недуга минула у легкій формі. Вирішив вакцинуватися, щоб уберегти себе і свою родину, — каже лучанин.

 

 За словами лікаря Віталія Муца, пацієнти, які щепилися однією чи двома дозами вакцини, матимуть «жовті» і «зелені» сертифікати про вакцинацію. Вони через два-три дні будуть зображатися у застосунку «Дія». «Якщо за тиждень інформація не підтягнеться, то тоді потрібно буде звертатися до сімейного лікаря та дивитися персонально чому. Бувають технічні нюанси», — каже Віталі Муц.

Читайте також:Міністр Ляшко назвав єдиний спосіб проїзду потягом чи автобусом невакцинованого пасажира з 21 жовтня

Реклама Google

Telegram Channel