Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сексопсихологиня пояснила, чому дами плачуть після оргазму

Отакої!

Фото ua.depositphotos.com

Сексопсихологиня пояснила, чому дами плачуть після оргазму

Причини, насправді, можуть бути дуже різними...

Чи бувало у вас, що під час сексу або після бурхливого оргазму раптово стає сумно і хочеться плакати? Такі ситуації бентежать партнера і змушують шукати причину в собі. 

Сексолог і психолог Катерина Бучинська пояснила, чому жінкам часом хочеться плакати під час статевого акту і на що це впливає, повідомляє УНІАН з посиланням на Obozrevatel.

За словами експерта, є кілька пояснень такої реакції на секс або оргазм. Це можуть бути як фізіологічні особливості, так і невиправдані очікування від статевого акту.

«Почуття смутку або сльози можуть не означати нічого поганого, якщо це просто емоційний викид після оргазму. Неконтрольована реакція тіла на кайф і щастя», – говорить експерт.

«Почуття смутку або сльози можуть не означати нічого поганого, якщо це просто емоційний викид після оргазму. Неконтрольована реакція тіла на кайф і щастя», – говорить експерт.

За словами психолога, смуток може виникнути через те, що не було почуття близькості з партнером, незалежно від того, був оргазм чи ні.

«Люди живуть разом, зустрічаються, займаються сексом, але вони очікують, що за допомогою сексу закриють якісь питання у відносинах, зможуть утримати партнера, бути в контакті. Але секс відбувається, а самі відносини не змінюються», - розповідає Бучинська.

За її словами, секс не може зцілити і повернути почуття. Якщо у відносинах є проблеми, то близькість і контакт не з'явиться і після статевого акту. В такому випадку, партнерам потрібно відверто поговорити. 

«Знаєте, буває, що чоловік кінчив, розвернувся і заснув. Це природна реакція - просто людина втомилася і відключається. А жінці в цей момент не вистачає ніжності. Потрібно озвучити своєму партнерові, що потрібна пара хвилин ось цих «поцілунків-обіймів», – зазначає експерт.

Бучинська стверджує, що смуток і сльози викликають найчастіше два фактори: сплеск гормонів під час оргазму і недомовки між партнерами.

«Постарайтеся проаналізувати, у вашій парі такі почуття з'являються, тому що був сильний пік – офігенний оргазм, чи ви відчуваєте, щось не те в самих відносинах», - додала вона.

Також сексолог радить не соромитися говорити про свої почуття і побажання в плані сексу.

«Пам'ятайте, що ніхто не вміє читати наші думки. І ніхто не хоче шкодити іншому або робити йому неприємно. Ми всі намагаємося, щоб з нами було добре. Але через те, що не знаємо і не розуміємо, ми можемо неусвідомлено повторювати цю дію», – стверджує експерт.

Читайте також: Україна зараз втратила ту підтримку США, яку мала після 2014 року, – Коболєв про енергетичну загрозу з боку Росії.

Telegram Channel