Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У вірменському Єревані протестувальники затягнули безсмерту пісню українських футбольних уболівальників про Путіна

Оце справді воно!

Колаж espreso.tv

У вірменському Єревані протестувальники затягнули безсмерту пісню українських футбольних уболівальників про Путіна

Справжній шедевр з роками лише набуває популярності...

У столиці Вірменії Єревані відбувся багатотисячний мітинг, на якому натовп передав «полум'яний привіт» президенту Росії Володимиру Путіну, виконавши відомий хіт українських футбольних уболівальників, повідомляє gazeta.ua.

Опозиційний рух Нацонально-демократичний полюс організував акцію протесту проти чинної влади. Люди навіть заспівали відому пісню «Путін – х**йло», відповідне відео з'явилося в мережі.

Опозиційний рух Нацонально-демократичний полюс організував акцію протесту проти чинної влади. Люди навіть заспівали відому пісню «Путін – х**йло».

На мітингу член цієї організації Гарегін Чугасзян звинуватив прем`єр-міністра цієї країни Нікола Пашиняна в тому, що він наближає відновлення війни з Азербайджаном і намагається продати залишки вірменського суверенітету на догоду російсько-турецьким інтересам.

«Російська влада вимагає від Вірменії відмовитися від багатовекторної дипломатії. Радянська чекістська влада в Вірменії знову запрошена в Москву, щоб виступити проти Заходу з відкритим текстом. Це не вдасться. Путін, який потерпає від фантомного болю імперії, не доб'ється успіху», – сказав він.

Читайте також: На «посаді» коханки 69-річного Путіна 38-літню ексгімнастку Кабаєву може замінити 19-річна фігуристка Загітова.

Telegram Channel