Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В «Дударику» співав Василь Сліпак: Порошенко привітав із півстолітнім ювілеєм легендарну хорову капелу

«Дякую «Дударику» за те, що роблять благородну справу, прославляючи народну пісню».

Фото Європейська солідарність.

В «Дударику» співав Василь Сліпак: Порошенко привітав із півстолітнім ювілеєм легендарну хорову капелу

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав із ювілеєм хорову капелу «Дударик»

«Амбасадору української народної музики – хоровій капелі «Дударик» сьогодні 50! Завдяки «Дударику» багато поціновувачів музики відкривають для себе неповторне виконання колядок і щедрівок, українських народних, церковних, козацьких та повстанських пісень. А ще капела виконує твори світових композиторів-класиків: Баха, Моцарта, Бетховена, Вівальді, Генделя, Шуберта», – пише Порошенко у Facebook.

Саме через хорову капелу пролягли життєві і творчі шляхи всесвітньовідомого оперного співака, учасника Революції Гідності та бойових дій на сході Героя України Василя Сліпака, військового капелана, волонтера, Героя України отця Андрія Дуди, а також нашого депутата від «Європейської Солідарності» у Львові Євгена Кузика, який співав у капелі більше 20 років.

«Саме через хорову капелу пролягли життєві і творчі шляхи всесвітньовідомого оперного співака, учасника Революції Гідності та бойових дій на сході Героя України Василя Сліпака, військового капелана, волонтера, Героя України отця Андрія Дуди, а також нашого депутата від «Європейської Солідарності» у Львові Євгена Кузика, який співав у капелі більше 20 років», – зазначає Порошенко.

«Дякую «Дударику» за те, що роблять благородну справу, прославляючи народну пісню. Нехай не вичерпуються ваші таланти і сили творити наше, справжнє – українське! Нових здобутків, перемог та щедрих оплесків!», – побажав п’ятий Президент.

Читайте також: У церкві на Волині вперше молилися українською (Фото)​.

Telegram Channel