Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині чоловік незаконно перетнув польський кордон на мотодельтаплані

Аж на 52 кілометри від границі його занесло...

Фото із сайту volynnews.com.

На Волині чоловік незаконно перетнув польський кордон на мотодельтаплані

Львів’янина судили

 

На Волині судили уродженця Львова, який без відповідних дозволів незаконно літав на мотодельтаплані, перетнувши кордон з Польщею.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Іваничівський районний суд призначив львів’янину покарання у виді штрафу – 4 тисячі гривень.

Іваничівський районний суд призначив львів’янину покарання у виді штрафу – 4 тисячі гривень.

Як ідеться у вироку, 13 липня на околиці села Литовеж Володимир-Волинського району уродженець Львівщини без відповідного дозволу Державіаслужби України та без надання диспетчерським органам обслуговування повітряного руху плану польоту незаконно здійснив зліт у повітряний простір України на мотодельтаплані, яким здійснив виліт з України у Польщу.

Наступного дня він здійснив аварійну посадку на території Республіки Польща між населеними пунктами Мазарні та Туровця Грубешівського повіту, які знаходяться на відстані 52 кілометрів від кордону з Україною. Після цього чоловіка затримали працівники прикордонної служби Республіки Польща та передали працівникам Луцького прикордонного загону ДПС України і УСБУ у Волинській області.

Читайте також: Екс-нардеп отримав російське громадянство. Каже: «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії

До суду надійшла угода про визнання винуватості, яку затвердили. Чоловікові призначили покарання у виді штрафу в розмірі 236 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить чотири тисячі дванадцять гривень.

Реклама Google

Telegram Channel