Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Волинському військовому ліцеї діятиме «Піклувальна рада»

Щось нове.

Фото з відкритих джерел.

У Волинському військовому ліцеї діятиме «Піклувальна рада»

Це сприятиме для розвитку закладу

Члени постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку схвалили та рекомендували депутатам підтримати проєкт рішення «Про Піклувальну раду Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні».

Про це інформують на веб-сайті Волинської облради.

Існування такого органу передбачатиме більш ефективну взаємодію з місцевою та державною владами, а також громадськими об’єднаннями, з метою сприяння розвитку цих закладів та залучення додаткових фінансових ресурсів для їх діяльності.

Заступниця начальника управління освіти і науки ОДА Тетяна Соломіна зауважила, що утворення піклувальних рад є актуальним для усіх освітніх закладів області.

«Існування такого органу передбачатиме більш ефективну взаємодію з місцевою та державною владами, а також громадськими об’єднаннями, з метою сприяння розвитку цих закладів та залучення додаткових фінансових ресурсів для їх діяльності»,  – зауважила вона.

Так, відповідне сесійне рішення передбачає затвердження Положення про Піклувальну раду та її персонального складу.

Головою Піклувальної ради обласного військового ліцею за згодою рекомендували призначити народного депутата України Вячеслава Рубльова, до її складу також мають намір включити:

 – Володимира Грушовінчука – начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області;

– Святослава Кравчука – директора ТзОВ «Турія-Агро»;

– Романа Кулика – обласного військового комісара;

– Юрія Поліщука – першого заступника голови обласної ради;

– Тараса Яковлева – першого заступника голови виконавчого комітету Ковельської міської ради;

– Тетяну Соломіну – заступницю начальника управління освіти і науки ОДА.

Читайте також: На Волині хочуть закрити ще одну школу.

Реклама Google

Telegram Channel