Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тотальна брехня привела Зеленського до влади і стала державною політикою – Артур Герасимов

«Зеленський – це не Голобородько, а професійний брехун, причетний і до державної зради, і до можливого відмивання через офшори вкрадених коштів».

Фото Європейська солідарність.

Тотальна брехня привела Зеленського до влади і стала державною політикою – Артур Герасимов

Українці шоковані, що Зеленський насправді виявився цинічним і жадібним багатієм, який не платить податки та військовий збір, має вілли в Італії, квартири в Лондоні та окупованому Криму, десятки мільйонів схованих доларів. Про це з трибуни Верховної Ради заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов

«Зеленський – це не Голобородько, а професійний брехун, причетний і до державної зради, і до можливого відмивання через офшори вкрадених коштів, і до ухиляння від сплати податків, і до фінансування тероризму», – зазначає Герасимов, інформує пресслужба Європейської солідарності.

Нинішня енергетична криза почалася, коли влада взялась нищити енергетичну незалежність від Росії.

«Нинішня енергетична криза почалася, коли влада взялась нищити енергетичну незалежність від Росії. За 2 роки влада Зеленського заплатила Кремлю більше 3 мільярдів доларів за вугілля та електроенергію. Хіба подібна торгівля з агресором не мала б розслідуватись в Генпрокуратурі? А хіба фінансування тероризму чи то кумом, чи то сватом Зеленського з державного банку – це не злочин?», – зауважує Герасимов.  

«Але правоохоронці ігнорують навіть явку з повинною Зеленського, який зізнався у державній зраді. Бо особисто попередив Лукашенка про вагнерівців на території Білорусі ще ДО їх затримання. З цього зізнання виходить, саме Зеленський злив ворожим спецслужбам секретну інформацію, зірвавши операцію», – говорить Герасимов.

«В інших країнах через опубліковані міжнародними журналістами матеріали повним ходом ідуть розслідування, відставки та імпічменти. Тільки в нас правоохоронці заплющують на все очі», – наголошує Герасимов.

Читайте також: Як на межі Волині і Галичини відтворювали бій УПА з НКВС та слухали Положинського з оркестром (Фото)​.

«Але для Зеленського винна не власна некомпетентність, винна не власна корупція, винен не Путін, винен хто? «Товариш Петро».  І ми це чуємо вже два з половиною роки», – резюмує Герасимов.

Telegram Channel