Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Двічі зґвалтована: адвокат родини убитої 6-річної дівчинки розповів подробиці

До поліції потрапляла не одна заява на 13-річного хлопчика, але правоохоронці не реагували. 

Фото ТСН.

Двічі зґвалтована: адвокат родини убитої 6-річної дівчинки розповів подробиці

В матеріалах кримінального провадження є докази того, що було два протиправних контакти

У Харківській області завершено досудове розслідування вбивства 6-річної Мирослави Третяк її 13-річним сусідом. Адвокат сім'ї загиблої дівчинки Артем Донець підтвердив факт зґвалтування дитини.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на VGORODE.

У Вовчанському районному суді розглядається справа, яка стосується примусових заходів виховного характеру стосовно особи, яку підозрюють у вбивстві дівчинки.

«Сусід Мирослави є особою, яка згідно із законом не може бути притягненою до кримінальної відповідальності у цій справі. Мова йде про вбивство і зґвалтування», - сказав Донець на пресконференції 20 жовтня. 

Вся сім'я – і мати, і батько, і старша сестра – перебувають в дуже глибокій психологічній кризі. Вони не просто надламані. Вони зламані. 

За його словами, до поліції потрапляла не одна заява на 13-річного хлопчика, але правоохоронці не реагували. 

«Вся сім'я – і мати, і батько, і старша сестра – перебувають в дуже глибокій психологічній кризі. Вони не просто надламані. Вони зламані. Мирослава по-звірячому вбита. Двічі зґвалтована 6-річна світла дівчинка. Зараз в матеріалах кримінального провадження є докази того, що було два протиправних контакти», - розповів адвокат родини Мирослави Третяк.

Telegram Channel