Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Покажи квиток!»: Міхалок з «Ляпіса» вилаяв і вдарив чоловіка на своєму концерті (Відео)

Отакої!

Фото instagram.com/brutto_nostra.

«Покажи квиток!»: Міхалок з «Ляпіса» вилаяв і вдарив чоловіка на своєму концерті (Відео)

Публіка бурхливо відреагувала на витівку артиста. Глядачі стали вигукувати образи на адресу Міхалка і вимагали, щоб той пішов зі сцени

Соліст групи Brutto та екс-лідер колективу «Ляпіс Трубецькой» Сергій Міхалок вилаяв чоловіка, який вийшов на сцену під час його концерту в Полтаві. Співак вдарив невідомого і грубо з ним спілкувався.

Інцидент зняли на відео, ролик вже опублікували в Telegram-каналі «Всевидюче око», передає УНІАН.

Так, під час концерту, який давав Міхалок, на сцену вийшов невідомий чоловік з гітарою. Співак агресивно відреагував на таку витівку і почав грубо питати, чи є у людини квиток на його виступ. Виявилося, чоловік не заплатив за концерт Міхалка, що сильно розлютило екс-лідера групи «Ляпіс Трубецкой».

Чоловік намагався дати артисту гроші і сказав, що тепер його можуть побити інші глядачі концерту.

«Покажи квиток! Як ти сюди потрапив, на кулі?! Покажи квиток, Я тобі кажу», - гнівно запитував Міхалок у розгубленого чоловіка.

Чоловік намагався дати артисту гроші і сказав, що тепер його можуть побити інші глядачі концерту. Це лише ще більше розохотило співака, він знову вилаяв невідомого і почав хапати його за одяг. Після цього Міхалок різко вдарив чоловіка своєю головою. 

Публіка бурхливо відреагувала на витівку артиста. Глядачі стали вигукувати образи на адресу Міхалка і вимагали, щоб той пішов зі сцени. У відповідь на це співак намагався кидатися на фанатів, проте його утримувала охорона. 

Навіщо чоловік пробрався на сцену і що він хотів від Міхалка - не повідомляється. Крім цього, досі залишається неясним, чи буде співак відповідати за свій вчинок та чи заявить на артиста потерпілий. 

Читайте також: Оля Полякова вигнала з дому свекруху.

Реклама Google

Telegram Channel