Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Оля Полякова вигнала з дому свекруху

Співачка не боїться розповідати на всю країну про найпотаємніші сімейні і навіть інтимні стосунки — нещодавно зізналась, що мріє про секс хоча б двічі на тиждень.

Фото із сайту glavcom.ua.

Оля Полякова вигнала з дому свекруху

Бо та… «запідозрила в зраді з Іваном Ургантом»

Українська співачка Оля Полякова і ведуча Маша Єфросиніна в новому випуску шоу «Дорослі дівчатка» обговорили дружбу між чоловіком і жінкою.

У ході бесіди Полякова згадала, як одного разу один із телеканалів вирішив пожартувати на 1 квітня і запустив «качку» про те, що у неї роман із російським ведучим Іваном Ургантом. Але сусідка Полякової сприйняла це зовсім не як жарт і розповіла її свекрусі.

Мені стало прикро — живу з її сином, народила другу дитину, годую цю дитину грудьми. І я як на неї погнала — і вигнала її з дому.

«Якась сусідка донесла і вона собі це жваво уявила. А я була в якомусь стані не ресурсному, годувала дитину. Мені стало прикро — живу з її сином, народила другу дитину, годую цю дитину грудьми. І я як на неї погнала — і вигнала її з дому. Вона зібралася і поїхала. Ми не спілкувалися два місяці. Потім помирилися і попросили одна у одної вибачення. Ось до чого призводять тупі чутки, і як вони можуть зруйнувати навіть ідеальні відносини», — сказала зірка.

Читайте також: Facebook буде стежити за користувачами та усе записувати

Як відомо, Оля Полякова перебуває в шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Вони виховують двох дочок — Марію і Алісу (на фото всі разом).

Лія ЛІС.

Telegram Channel