Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Дуже цікаво.

Фото газети Волинь.

Що віщують зорі

Гороскоп на 18 — 24 жовтня

ОВЕН. Якщо щось іде не за планом, не варто нервувати. Можливо, так навіть краще. Цілком імовірне здійснення бажань, аби тільки вони мали реальні обриси. Результати вашої діяльності обіцяють бути зримі й вагомі. Не нехтуйте можливістю завести нові знайомства, вони можуть відкрити перед вами далекі обрії. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Можна впевнено приступати до виконання нового особливо важливого завдання. Навіть не сумнівайтеся в його повному успіху. Але робота може вимагати повної самовіддачі. Пам’ятайте: якщо ви самі себе позитивно не оціните, інші не будуть рятувати вас від комплексів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Вдасться з легкістю добитися тих цілей, які ще недавно видавалися недосяжними. Удача сама пливе вам до рук. Може відбутися кардинальна зміна ваших життєвих установок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Ви можете виправити помилки, які були допущені у відносинах з близькими раніше. Гарний настрій і позитивні емоції, які ви випромінюєте, будуть притягати до вас людей, як магніт. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Гарний період для активної роботи, тому що результат буде прямо пропорційний затраченим зусиллям. Можна зненацька легко добитися своїх цілей, головне, щоб вони були чітко поставлені. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Особиста чарівність допоможе налагодити необхідні партнерські відносини.

ДІВА. Особиста чарівність допоможе налагодити необхідні партнерські відносини. Минулі заслуги дадуть змогу відкрити перспективну справу або одержати підвищення по службі. Сімейні проблеми залагодяться, настане період повного взаєморозуміння. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Побережіть свої сили, дайте навколишнім можливість самим вирішити свої проблеми. Можливі сприятливі зміни планів. Проєкти, що призупинилися, почнуть поступово приносити прибуток. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Постарайтеся використовувати цей час для різких, але необхідних дій. Вам давно пора багато чого змінити у своєму житті. У вас все буде горіти в руках, ви зможете впоратися майже з усіма важливими справами й зважитися на серйозний крок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ваші почуття можуть бути випробувані, скоріше за все це буде пов’язане з вимушеною розлукою з кимось, хто вам дорогий. На роботі успіх супроводжуватиме вас, якщо докладете зусиль і будете готові до нових викликів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

КОЗЕРІГ. Не намагайтеся боротися з обставинами. Просто пливіть за течією, тому що це — найкраще рішення у даній ситуації. Не плануйте довгострокових справ. У розмовах з колегами, переконайтеся, що вас правильно розуміють. Це допоможе уникнути труднощів у майбутньому. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Постарайтеся відслідковувати, кому й що ви говорите. Інакше є ймовірність зіштовхнутися з ефектом «зіпсованого телефону». У результаті усі заплутаються й залишаться вкрай незадоволені один одним. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

Читайте також: Екс-нардеп отримав російське громадянство. Каже: «лише по спорту» і зараз виступає за збірну Росії

РИБИ. Досить метушливий і сумбурний період. Бажано не йти на поводу в людей, і тим більше, не варто вплутуватися в авантюри. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

Telegram Channel