Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чоловік тачкою намагався вбити товариша за «зґвалтування» дружини (Відео)

Триває слідство.

Фото volyn.com.ua.

Чоловік тачкою намагався вбити товариша за «зґвалтування» дружини (Відео)

У мотивах цієї кривавої розправи слідчим ще належить розібратися

На Вінниччині у райцентрі Хмільнику чоловік став жертвою нападу свого знайомого, в результаті чого опинився на лікарняному ліжку. Усе відбувалося серед білого дня на центральному ринку. От тільки була це не спонтанна сутичка, а спланований напад з метою убивства. Принаймні так стверджує дружина постраждалого, передає nnovosti.info.

Із нападником подружжя навіть товаришувало, але на початку цього року Юрій ніби сказився і пообіцяв вбити Василя.

59-річного Василя привезли побитого і переляканого до лікарні. Страшних побоїв чоловік дістав на роботі. Він підприємець і разом із дружиною торгує на ринку. Подружжя саме розбирало товар, коли на Василя напав односелець. Якби поряд не було дружини, чоловіка б вбили.

З'ясувалося, що із нападником подружжя навіть товаришувало, але на початку цього року Юрій ніби сказився і пообіцяв вбити Василя.

Подружжя написало заяву до поліції. Копи провели перевірку і роботу з Юрієм. Але журналістам нападник розповів, що не тільки не шкодує щодо скоєного, а навіть підтвердив наміри довести справу до кінця і таки відправити на той світ екстовариша. Повідомив, що Василь нібито зґвалтував його дружину 4 роки тому і зруйнував родину. Але Василь все заперечуює. Також не було звернення до правоохоронних органів з боку нібито «зґвалтованної» ним жінки.

Читайте також: Двічі зґвалтована: адвокат родини убитої 6-річної дівчинки розповів подробиці.

 

Telegram Channel