Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині побратими загиблого сина привітали маму Героя

Красиві троянди - мамі Героя Світлані Свинчук

Фото з фейсбук-сторінки Другого відділу Володимир - Волинського РТЦК і СП.

На Волині побратими загиблого сина привітали маму Героя

Начальник Другого відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки підпоик Олександр Кондисюк та головний спеціаліст цього ж відділу Лариса Микитюк відвідали маму загиблого учасника АТО Олександра Свинчука, який загинув у 2014 році  від осколкового поранення в бою за стратегічну висоту Савур-Могилу

Військові привітали Світлану Євгеніївну із Днем народження та вручили подарунковий сертифікат.

 

«Матір, яка родинні свята зустрічає зі сльозами на очах, неможливо розрадити. Такі мами вже ніколи не почують вітань від своїх синів, не отримають від них подарунків.  За кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка – мати, яка його ростила, звичайно ж не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила і оберігала  своїм материнським серцем, знайшла в собі сили благословити його на захист України, за яку він віддав найцінніше – своє життя», - такі зворушливі слова вмістили на Фейсбук – сторінці Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП.

  Ми теж приєднуємося до щирих вітань пані Світлані. Свого часу газета «Волинь» на своїх сторінках вмістила публікацію «Два білі голуби – то душі наших загиблих дітей», яка викликала великий резонанс серед читачів. Низький уклін і слава таким Матерям, які виховали справжніх Патріотів – Українців!

Всі слова вдячності адресували Світлані Євгеніївні за сина-Героя, який проживав у Нововолинську. Зичили їй здоров’я, витримки, добробуту, родинної злагоди та мирного неба. А також запевнили, що особовий склад Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП завжди буде допомагати і підтримувати  родини загиблих захисників .

Ми теж приєднуємося до щирих вітань пані Світлані. Свого часу газета «Волинь» на своїх сторінках вмістила публікацію «Два білі голуби – то душі наших загиблих дітей», яка викликала великий резонанс серед читачів.

Низький уклін і слава таким Матерям, які виховали справжніх Патріотів – Українців!

Алла Лісова

Читайте також: Солдатська каша, виступи капеланів та букети троянд захисникам і матерям загиблих

Telegram Channel