Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Викуп авто з пробігом в Україні швидко і дорого

Волинь-нова

Викуп авто з пробігом в Україні швидко і дорого

Компанія Volkswagen представила для ринків США і Латинської Америки модель нового кросовера Taos. У США Volkswagen Taos став найдешевшим в лінійці бренда: його базова вартість складає 22,3 тис. доларів

Компанія Volkswagen представила для ринків США і Латинської Америки модель нового кросовера Taos. У США Volkswagen Taos став найдешевшим в лінійці бренда: його базова вартість складає 22,3 тис. доларів. Машина позиціонується на щабель нижче за Tiguan, а за габаритами його можна порівняти з KIA Sportage і Hyundai Tucson. Хоча Taos зібрана на основі версії Status, але її складно не помітити серед інших: вирізняється оформленням і доповненими опціями. Абсолютно новий Volkswagen Taos виконаний в динамічному дизайні − кузов автомобіля має  атлетичну «статуру», а оригінальний екстер'єр вдало доповнюють тонкі рейлінги на даху і сріблясті вставки на бамперах в поєднанні з масивними фальш-патрубками вихлопних труб. Ефектні колісні диски підкреслюють інноваційний стиль Taos. Довжина позашляховика складає 4417 мм, а ширина −1841 мм; висота − 1 602 мм. Комплектація виходить за рамки комплектації Volkswagen. Мотор − 1,5-літрова турбочетверка TSI потужністю 158 сил працює в парі з 7-ступінчастою DSG з подвійним зчепленням.

 На українському ринку машина повинна з’явитися в кінці року. Мрієте купити? − продайте свою. Не знаєте, як продати швидко вже не нову машину.? Не біда, швидкий викуп авто з пробігом доступний для всіх регіонів України.

Що це таке

У Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську,Одесі, Луцьку, Тернополі  і інших містах працюють компанії, які займаються скупкою транспортних засобів, які були у використанні і проблемних авто (детальніше ось тут: https://skup-auto.com/avtovykup-kiev-dorogo/). Чи можна цим фірмам довіряти, − спробуємо вас переконати у цьому. Переваги звернення до них очевидні:

  • терміновий викуп транспортного засобу в день, коли подана заявка;

  • прозорість, законність, швидке оформлення угоди купівлі-продажу при неухильному виконанні діючих правових норм українського законодавства;

  • проведення оперативних дій по оцінці автомобіля під час безкоштовного виїзду майстрів до місця стоянки автомашини;

  • можливість швидко отримати готівкою або на банківську карту від 90 % від ринкової вартості автомашини в день підписання договірних зобов'язань;

  • надання послуги зі зняття автомобіля з обліку з висилкою офіційної документації по електронній пошті;

  • відсутність комісійних зборів за терміновість викупу авто.

Компанії беруть на себе всі турботи, пов'язані з продажем Вашого транспортного засобу. Вам не доведеться займатися передпродажною підготовкою, робити фотографії, розміщувати оголошення, відповідати на дзвінки і зустрічатися з потенційними покупцями. Ви заощадите час і отримаєте справедливу ціну. Напрацьовані механізми перевірки та оцінки допомагають професіоналам розрахувати максимально точну ринкову вартість автомобіля з пробігом. Ну звичайно, 10% за роботу – собі.

Але ж вартість проданої машини можна додати в рахунок покупки Volkswagen Taos чи іншого нового автомобіля.

Декілька порад щодо покупки нового авто

Сьогодні ринок нових автомобілів в Україні живе в двох вимірах: одна його частина представлена офіційними дилерськими центрами, роботу яких намагаються контролювати представництва іноземних автовиробників, а друга частина − автосалони, які зовні схожі на серйозні організації, але не мають ніяких легальних прав продавати нові авто від імені автомобільних брендів.

Ви повинні зважити на те, що офіційний дилерський центр має не тільки свій магазин, а й сервісний центр, а у нелегально діючих автосалонах навряд чи він є. Тим більше машину у таких салонах можна купити значно дорожче, ніж у офіційного дилера. Вас можуть чекати кабальні умови кредиту і двократна вартість страховки.

 
Telegram Channel